У Чернівцях в оренду здали 7 комунальних приміщень

На конкурс з передачі в оренду нежилих приміщень було виставлено 15 об’єктів комунальної власності. Сім з них знайшли орендарів. Однак лише один об’єкт було передано в оренду на конкурсних засадах, а на шість претендувало по одному учаснику конкурсу. Чотири об’єкти взяли в оренду підприємці –фізичні особи, три – юридичні особи.

Серед двох претендентів на оренду приміщення аптеки на вул.Головній,113 площею 112,2 кв.м. право оренди здобув підприємець, який запропонував орендну плату у розмірі 45 грн. за 1 кв. м.( без ПДВ).

Цілісно-майновий комплекс АЗС на вул. Комунальників ,12 передано в оренду підприємцю за ставкою 800 грн. у місяць без ПДВ.

Два приміщення, що на території ЗОШ №4 та ЗОШ №28 площею відповідно 102,3 та 100 кв.м., передано в оренду громадській організації для використання у якості спортивного залу за орендною ставкою 4,5 грн. за 1 кв.м без ПДВ.

На вул..Хотинській,49-Б передано юридичній особі в оренду під аптеку приміщення площею 147,2 кв. м. за ставкою 25 грн. за 1 кв. м без ПДВ.

Ще два підприємця взяли приміщення в оренду, одне з яких буде використовуватися під офіс ( вул.Шкільна,6 – 13,4 кв.м), а друге – за пропозицією орендаря ( вул. Мусоргського,8 – 115,6 кв.м.). У першому випадку ставка орендної плати становить 17,3 грн. , у другому – 15 грн. за 1 кв. м. без ПДВ.

Усі передані в оренду приміщення не підлягають приватизації.

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *