Перші леді України: Людмила Янукович і Катерина Ющенко

Хліба й видовищ?

Після виборів 2010 року увага світової громадськості прикута до нового Президента України Віктора Януковича. Та, не варто забувати, що публічні зустрічі, свята і концерти президенти відвідують зі своїми дружинами.

Для кожної країни перша леді – це еталон стилю. Іміджмейкери найвищих осіб в державі працюють не лише над образом політика, але й створюють імідж його дружині, адже вона має втілювати успішність, красу та грацію. Невідомо, як складеться в Україні із хлібом, але щодо видовищ – не хвилюйтесь! Починається найцікавіше.

Одяг

Пані Людмила

Уникає публічних зустрічей і виступів. Її одяг – здебільшого брючні костюми бордових і темно-зелених тонів. Вони не підкреслюють фігури пані Людмили і були модними 20 років тому. Неозброєним оком можна помітити любов нинішньої першої леді до блуз з пишними комірцями і рукавами.

Пані Катерина

Колишня перша леді Катерина Ющенко полюбляла красуватися перед камерами в стилізованому українському вбранні. Безліч суконь, обшитих бісером та гаптованих в етнічному стилі, для леді Катерини створює дизайнерка Роксоляна Богуцька. Серед останніх нарядів, що привернули увагу європейських дизайнерів, – червона сукня з корсетом, розшита бісером у буковинських мотивах.

Манера поведінки

Пані Людмила

Любить розмахувати руками, пускати в хід міміку. Говорить швидко, російською, «гакає». Складається враження, що жінка зовсім не слідкує за своєю мовою.

Пані Катерина

Говорить гідно й лаконічно. Мало жестикулює і багато посміхається.

Рафінована українська мова з легким американським акцентом і голівудська посмішка пані Катерини викликає щенячий захват у більшості українських емігрантів і націоналістів.

Зачіска

Пані Людмила

Коротка стрижка з хімією. Колір – темно бордовий. Укладка демонструє консервативність пані Людмили, а колір – відсутність смаку. Принаймні так стверджують майже всі стилісти, які мали нагоду споглядати першу леді.

Пані Катерина

Пані Катерина носить каре з легкою укладкою. Психологи кажуть, що подібні зачіски роблять зовнішність жінки кокетливою і водночас домашньою. Така укладка вкупі зі стилізованими сукнями – ідеально-підібраний імідж.

Нову першу леді України Людмилу Янукович і порівнює з її попередницею Емма Антонюк

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Перші леді України: Людмила Янукович і Катерина Ющенко”