Наш театр – у Австрії. На ПМЖ

Офіційне відкриття моделі Чернівецького муздрамтеатру ім. О.Кобилянської у австрійському парку «Мінімундус – маленький світ на озері Вьортерзеє» в австрійському місті Клагенфурт відбудеться 3 липня. Копія буде лише в 4 рази меншою від оригіналу.
У парку вже зібрано 140 масштабних моделей найвідоміших будівель світу. Україну в парку поки що представляв тільки макет Софіївського собору. Усі експонати зроблені з того ж матеріалу, з якого побудована справжня споруда.Відкриття моделі Чернівецького муздрамтеатру приурочено до 50 річниці заснування всесвітньовідомого австрійського парку та 600-річчя Чернівців. Вартість проекту – 50-55 тисяч євро, повідомляє прес-служба ОДА.

На Буковині – посли
надзвичайні і Повноважні Посли – США в Україні Уільям Тейлор  і Словацької Республіки в Україні  Урбан Руснак – перебували на Буковині. Їх приїзд пов’язаний з участю в семінарі «Реалізація цільового плану Україна-НАТО у сфері безпеки та демократизація правоохоронної системи», який відбувся в ЧНУ. У рамках цього заходу відкрито Центр євроатлантичної інтеграції та безпеки (14-й корпус ЧНУ, вул. Кафедральна, 2).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *