Мотоцикл зіткнувся з деревом

Чернівецька область. Зведення за 5 березня 2009 року

Впродовж минулої доби на території Чернівецької області зареєстровано 17 злочинів. Зокрема, 1 незаконне заволодіння автотранспортним засобом, 11 крадіжок, 4 злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків. 10 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Сокирянського райвідділу міліції затримали 39-річну жительку села Шишківці, яка на ринку в селі Романківці з прилавка 49-річного приватного підприємця викрала мобільний телефон «Нокіа-6555», вартістю 1350 гривень.

За минулу добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій один учасник дорожнього руху загинув, один учасник дорожнього руху травмований.

На одній із вулиць села Великий Кучурів Сторожинецького району 19-річний місцевий житель керуючи мотоциклом іноземного виробництва перевищив швидкість та не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги де зіткнувся з деревом. В результаті ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, 19-річний пасажир із черепно-мозковою травмою госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 540 порушень Правил дорожнього руху, з яких 23 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *