Найбільше в Украні заробляють Ротару і футболісти Ахметова

futbol.jpg

Найвищі доходи за минулий рік,коли говорити про артистів, задекларувала народна артистка України Софія Ротару.  Про це журналістам повідомив заступник голови Державної податкової адміністрації України, наш земляк Сергій Лєкарь під час брифінгу, присвяченого підсумкам деклараційної кампанії за минулий рік.За його словами, майже всі організатори заходів, які проходять в Україні за участю відомих людей, платять податки.
Лєкарь зазначив, що сьогодні заробітна плата, яку декларують спортсмени провідних українських клубів, значно перевищує мільйони гривень, але «й це не повна об`єктивна інформація». Найбільші доходи серед українських футболістів у спортсменів ФК «Шахтар», додає заступник голови ДПАУ.
Доходи понад 10 млн грн. за підсумками 2007 року задекларували 360 українців, тоді як за підсумками 2006 року таких громадян було близько 200, – повідомив Лєкарь.
– Ми знаємо, що така цифра в Україні повинна бути значно більшою, тож і працюємо в цьому напрямку. Щоправда, існує проблема доказової частини отримання відповідних доходів, – прокоментував він. За його словами, сукупний задекларований дохід українців-мультимільйонерів за підсумками минулого року склав близько 10 млрд. грн.
А це, як відомо, більше річного бюджету України.
Водночас, за словами заступника голови ДПАУ, доходи понад 1 млрд. грн ніхто з українців не показав. Загалом же доходи понад 1 млн грн торік задекларувало 7,4 тис. громадян, повідомляє УНІАН.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *