На фестиваль рекламістів до Чернівців прибули студенти з 10 вишів України

На VI Буковинському студентському фестивалі реклами, який відбувся на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, було представлено 231 роботу. Учасниками конкурсної програми стали 127 студентів, які виборювали першість у 7 номінаціях: «Соціальна реклами», «Комерційна реклама», «Фірмовий стиль», «Розробка бренду міста», «Реклама рідного ВНЗ» та «Відеореклама».

– Фестиваль у молоді користується великою популярністю. Якщо порівняти перший фестиваль із шостим, то помітне якісне зростання студентів, роботи з року в рік стають кращими, – зазначає Тетяна ОРЕХОВСЬКА, директор вишу. – Крім того, якщо на першому фестивалі брали участь лише студенти трьох вишів Чернівців, то нині на ньому представлені роботи студентів 10-ти вищих навчальних закладів України.

Упродовж фестивального дня студенти відвідали майстер класи з виготовлення реклами.

– Ідея фестивалю виникла у наших студентів, які неодноразово брали участь у Всеукраїнських і Міжнародних подібних імпрезах,  – каже Ірина ЛОШЕНЮК, завідувачка кафедри «Товарознавства та маркетингу», яка саме й опікувалася фестивалем разом з іншими організаторами. – А 2007 року ми вперше провели такий фестиваль. Тепер нам досвіду не бракує.  

Лідія КИРИЛЮК, «Версії», фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 коментарі “На фестиваль рекламістів до Чернівців прибули студенти з 10 вишів України”