Мрії збуваються… за 150 євро

Коли  б не було  лохів, мільйонери теж перевелись би. На цю думку наштовхнув черговий лохотрон, куди потрапила випадково. Під час тригодинного безкоштовного семінару в офісі без вивіски молодий чоловік переконував десяток присутніх, що може навчити як стати мільйонером. Двічі повторивши, що він добрий і позитивний, тренер запитував у кожного, чи хоче слухач стати мільйонером. Почувши мою негативну відповідь, заявив, що у мене психічні відхилення (!). Ще одну жінку, яка не бажала космічних статків, взагалі брутально вигнали. Далі пояснили, що хвилина часу тренера вартує $20, відповідно, ми маємо бути щасливі з того, що він з нами спілкується. Далі нам повідали, що мільйонер-американець, президент лохотрон-компанії, винайшов унікальні формули, які дозволяють «не напружуючись» примножити багатство у сотні разів. Щоправда, їх розсекретять на наступному п’ятигодинному тренінгу, який коштуватиме 50 євро. Третій тренінг «потягне» на 100 євро. За 150 євро ви станете фінансово грамотними від А до Я, але в компанії працювати не будете. Вам доведеться пройти 4 співбесіди, під час яких з кожних 100 людей 95 отримують негативну відповідь. Бо вони, бачте, «непозитивні» люди і не можуть працювати в такій крутій конторі.
Заключним етапом навішування локшини стала демонстрація підприємств, ЗМІ та курортів, які вже викупили ці бізнесмени, мовляв, не треба вважати нас брехунами. Ось лише тут вийшла заковика, бо кого як, а мене запросили туди прийти… щоб написати рекламну статтю про  диво-апарати, які «відводять від людини негативне випромінювання від мобілок». Що розповідали іншим мимовільним слухачам, не знаю, але мабуть щось у тому ж дусі.
Другий і третій тренінги мені не потрібні, основну ідею бізнесу я зрозуміла. 150 євро від кожного лоха – і ти мільйонер. Але ж не всі такі «грамотні», довірливих більше. Тож, кому не шкода грошей, приходьте, навчу фінансів. Візьму недорого і в будь-якій валюті, не лише в євро.

Лєри ЯСНИЦЬКОЇ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *