На Буковині затримали торговця людьми, що переховувався від правосуддя Італії

Співробітники карного розшуку Герцаївського РВ УМВС установили місце перебування та затримали 42-річного громадянина іншої країни, якого від червня 2011 року розшукували Італійські правоохоронні органи за контрабанду й торгівлю людьми. Наразі затриманий перебуває під вартою, стосовно нього вирішується питання про екстрадицію. Про це повідомив сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

Крім цього, виявлено 70 фактів порушення іноземними громадянами адміністративного законодавства України щодо правил перебування на території нашої держави. За всіма фактами стосовно іноземців складені протоколи про скоєння адміністративних правопорушень. Працівники УБОЗ УМВС за використання завідомо підробленого документу затримали громадянина сусідньої держави та ще трьох іноземців – за підозрою у злочинах, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. За цими фактами відкритті кримінальні провадження.

Загалом правоохоронці перевірили 2651 іноземного громадянина. У результаті задокументовано 17 правопорушень, які внесені до єдиного реєстру, а за 14 фактами розпочаті кримінальні провадження. Ці заходи проводилися міліцією у взаємодії з територіальними підрозділами Державної прикордонної та міграційної служб з метою запобігання та розкриття злочинів, учинених представниками етнічних діаспор та іноземцями.

Вл інф.

Про музыку фильма Aмели

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *