Миколай подарує життя

Святий Миколай традиційно навідує усіх діток, але особливо чекають його малюки, для яких найкращим подарунком стане врятоване життя.

Тож помічники святого Миколая з фонду «Подаруй дитині життя» на чолі з його головою Францом ФЕДОРОВИЧЕМ завітали до відділення кардіоонкогематології Обласної дитячої клінічної лікарні №1.

Тут відбулося театралізоване свято для онкохворих дітей. Маленькі пацієнти відділення отримали солодкі подарунки, іграшки, дитячий одяг. Усе це фонд «Подаруй дитині життя» зібрав від організацій та підприємців Чернівців.

Дітки подивилися виставу, яку для них підготували актори Обласного театру ляльок.

А вже наступного дня на Центральній площі Чернівців, незважаючи на небувалий мороз і сніг, відбулася чергова акція Фонду «Подаруй дитині життя» за підтримки управління МВС України в Чернівецькій області.

І сталося диво: цього разу в скриньці назбиралося майже 9,5 тис. грн! Це один з найкращих результатів акції за час її існування. Зібрані гроші вже традиційно передадуть тим дітям, які найбільше потребують дорогих ліків.

Зробити новорічний або різдвяний подарунок онкохворим малюкам може кожний буковинець. Для цього треба переказувати кошти на рахунок Чернівецького обласного благодійного фонду допомоги дітям, хворих на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя»

у ФАКБ «Форум» м. Чернівці, код ЄДРПОУ 35029311,
Р/Р 26002300000612, МФО 356516

або ж принести речі та іграшки за адресою Чернівці, вул. Гоголя, 12.

Лєра ЯСНИЦЬКА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *