Металевий Тигр бряжчатиме зброєю, але виграватимуть… Дон-Кіхоти

Добігає кінця рік Червоного Бика. Наступний гість за східним гороскопом – Тигр, до того ж не звичайний, а Білий або Металевий, із яскравими проявами переваги бурхливої і жорсткої чоловічої суті – янь.

Загальний астропрогноз на 2010-й обіцяє велику кількість глобальних подій та змін. Перше десятиліття третього тисячоліття події кипіли, немов юшка у закритому горщику. Тож наступного року все, що наболіло й накипіло, виллється назовні.

Суспільство втомилося від проблем світової кризи, зростання злочинності та кількості фінансових шахрайств. Люди відчують потребу повстати супроти влади бюрократії!

Це проявиться у величезній кількості великих та дрібних страйків, акцій протесту й навіть саботажів. Народні заворушення, вийшовши з-під контролю, можуть призвести до низки негативних наслідків.

Та навіть розуміючи це, люди не зможуть зупинитися на шляху до звільнення з жорстких політичних і фінансових рамок, які сковують їх, не даючи вільно дихати людині й розвиватися країнам і суспільству в цілому.

За великим рахунком людям уже нема чого втрачати! Тож багато в чому 2010-й нагагадуватиме кризовий 1998-й – рік Жовтого або Земляного Тигра, але може бути більш «конкретним», агресивним і… нещадним.

Для країн СНД 2010-й може стати новою точкою відліку в їхній політичній історії. Багато хто прогнозує появу на політичній арені і навіть прихід до влади нових політичних і фінансових воротил, рішучих відчайдухів з надзвичайною харизмою, але з невгамовною та нез’ясовною силою.

Розставлення фігур на політичній шаховій дошці зазнає кардинальних змін. Декому доведеться відійти у забуття.

2010-го виникне достатньо небезпечних ситуацій, але уся вони мають благополучно вирішитися біля останньої риски.

Однією з найбільших небезпек, що очікують світ наступного року, є ймовірність розв’язання безглуздих і жорстоких збройних конфліктів.

Коли ж звернутися до людей пересічних, порядних і чесних, які живуть правдиво й справедиво, то для більшості з них рік Білого Тигра буде дуже й дуже вдалим.

2010-й носитиме характер соціальний, багато проявлятиметься турботи про ближнього, бо Тигр, за його суттю, істота дуже сімейна. Тигр – однолюб. Тож в особистому й родинному житті людей очікує щастя й гармонія.

У фінансовому плані підйом або помітна стабільність, на жаль, нас не очікують. Хоча… мабуть, краще мати нестабільний дохід, аніж не мати жодного!

Наступного року спостерігатиметься також мінімум злочинності та екологічних катастроф, адже Тигр – істота природна й природу захищає.

А ще 2010-й – ідеальний для прориву в науці й техніці, реалізації революційних наукових ідей з подолання проблем глобального характеру (екологічні катастрофи, голод і нестача питної води, рак і СНІД, енергозбереження й переробка відходів, парниковий ефект тощо).

Коли ви належите до племені ідеалістів-донкіхотів, які переймаються ідеєю зміни світу на краще, – нічого не бійтеся 2010-го. На повірку виходить, що донкіхоти, попри всю мрійливість, виявляються справжніми чоловіками – захисниками й творцями! Зважтеся, удача на вашому боці!

Дмитро ЦАРЕНКО, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *