Нам аплодували в маршрутці і катали на танку!

– Чому взялися розгадати сканворд? Любите такі авантюри?

– Інколи важкий ранок вимагає не тільки кількох  ковтків пива або цитрамону, але й спонукає на певне розумове навантаження (сміється). Коли я взяла до рук «Версії», то звернула увагу на нову акцію. Тож однією рукою підпираючи голову, яка здавалась надто важкою, іншою вписувала слова до квадратиків. Розгадала ключове слово і зателефонувала до редакції. Так і виграла абонемент.

– У вас були деякі проблеми з від’їздом…

– Мені довелося набратися неймовірного нахабства, щоби відпроситись з роботи, куди лише влаштувалася. Але таку поїздку пропустити не змогла, бо дуже люблю зелений туризм і спорт.

– Як провели час у «Мигово»?

– Я поїхала з найкращою подругою. Навіть не здогадувалася, що буде так весело. Там неймовірно гарна природа і найввічливіші у світі люди! Коли «місцевим» кажеш, що в тебе день народження, вони роблять божевільні подарунки: катають на танку, на фірі з конями, наливають добрячий шкалик «хріновухи», а водій маршрутки зупинився, маючи добряче «напаковану» людьми машину, щоби пригостити нас шампанським. Під кінець поїздки пасажири гучно аплодували і трималися за черева від сміху через кумедні історії моєї подруги, що вона розповідала хлопцеві, якому навантажила на коліна наші «лахи» і назбирані в лісі гриби.

– Будете розгадувати сканворди далі?

– Хотілося б продовжити цей досвід, але на роботі вже точно не зрозуміють. Дякую «Версіям», це було чудово.

Емма АНТОНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *