Кримінальні хроніки тижня

Залізні коні бунтуються

27-річний мотоцикліст з Приворок загинув у Коровії на Глибоччині внаслідок зіткнення з автомобілем «КамАЗ» 59-річного мешканця Тереблечого того ж району.

38-річний мешканець Киселева Кіцманського району, не впорався зі своїм мотоциклом і з’їхав у кювет.  Без свідомості, із закритою черепно-мозковою травмою чоловіка госпіталізували в лікарні швидкої допомоги міста Чернівці.

 Пішохід на дорозі зайвий?

На вул.Московської Олімпіади обласного центру зіткнулися 2 автівки: «Москвич» 85-річного чернівчанина і «Волга» 66-річного приїжджого з Мошанця на Кельменеччині. Вивертаючи з місця зіткнення  «Москвич» збив 19-річного пішохода, мешканця Чернівців.                                        

Потерпілий  із травмою гомілки доставлений в лікарню швидкої медичної допомоги.

33-річний чернівчанин на «Мерседесі» на проспекті Незалежності обласного центру збив 57-річну жінку. Із закритим переломом лівої гомілки, забійною раною голови, струсом головного мозку вона госпіталізована в лікарні ШМД.

 Автівки перекидаються

33-річна хотинчанка в Петрашах на Путильщині допустила перекидання своєї автівки «Део Матіз».  Її 45-річного пасажира з численними травмами доправили до Путильської ЦРЛ.  

На іншому краї Буковини, поблизу села Кроква на Кельменеччині, 36-річний мешканець Подвірної на Новоселиччині перекинувся разом з «ВАЗ-21114». Потерпіла його 37-річна пасажирка, яку з компресійним переломом хребця помістили до Кельменецької ЦРЛ.

 А поїзд їхав на кривій

На 94-кілометрі перегону «Лужани-Кіцмань» переходила колію 43-річна чернівчанка. Перехід тут не охороняється. Машиніст потягу жінки не помітив. З черепно-мозковою травмою жінку госпіталізовано в Кіцманській ЦРЛ.

 На Полєтаєва грабують

32-річний чернівчанин на вул. Полєтаєва обласного центру відняв у 18-річної дівчини сумочку з документами, мобільником і грішми. Грабіжника затримано з речовими доказами, порушено кримінальну справу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *