Крокуємо до майбутнього RAZOM!

У Кострижівці комплексну соціально-правову консультацію з проєктного менеджменту та грантрайтингу отримали місцеві сільські мешканці і вимушені переселенці. Також їх навчали писати грантові заявки.

Тренінг з проєктного менеджменту та грантрайтингу провела команда ГО «Буковинська медична громада» у закладі довготривалого перебування осіб, які постраждали від військових дій при ГО «Кроки до майбутнього» за фінансової підтримки RAZOM.UA  в смт. Кострижівка Чернівецької області.

13 учасників  отримали комплексну соціально-правову консультацію, дізналися про актуальні конкурси, вимоги донорських організацій, логічні матриці проєктів, бюджетування та оцінку результатів, взаємодію з донорською організацією на етапі конкурсу грантів/підготовки заявки, правильне звітування.

Консультація відбулася у межах проєкту «Базова підтримка ГО “Буковинська медична громада” виконується у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання Isar Ednannia у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) USAID Ukraine – USAID Україна .

#USAID  #USAID_Ukraine  

#IsarEdnannia

#Український_незалежний_центр_політичних_досліджень

#Центр_демократії_та_верховенства_права

#Ініціатива_секторальної_підтримки_громадянського_суспільства

#Буковинська_медична_громада

#Соціально_гуманітарний_центр_Садгора

#Працюємо_задля_добробуту_громади

#З_любовю_до_медицини_на_користь_громади

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *