Інтернет відключать. Гакери. 31 березня

На знак протесту проти SOPA та Уолл-стріт хакерське угруповання Anonymous погрожує на один день відключити інтернет.

– На знак протесту проти SOPA, Уолл-стріт, наших безвідповідальних лідерів і улюблених банкірів, які змушують світ голодувати через свої егоїстичні потреби і заради простих садистських веселощів, 31 березня Anonymous відключать інтернет, – говориться в повідомленні анонімних інтернет-партизанів.

Для цього хакери проведуть операцію #opGlobalBlackout , порушивши роботу 13 кореневих DNS-серверів. Після того як DNS-сервери будуть відрізані від інтернету, заявляють кіберхулігани, ніхто не зможе виконати пошук доменного імені, і таким чином буде відключений HTTP – найбільш часто використовувана функція в Web.

– Кожного разу, вводячи «http://www.google.com» або будь-який інший URL користувач буде потрапляти на сторінку з помилкою і вважатиме, що інтернет відключений, а цього достатньо, – стверджують хакери. – Пам’ятайте, що це протест, і ми не ставимо собі за мету «вбивство» інтернету, ми тимчасово відключимо те, що потрібно більше всього.

У своїй публікації активісти також розмістили посилання на програмне забезпечення, за допомогою якого користувачі можуть взяти участь в операції #opGlobalBlackout

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *