ЦНАП за тиждень опрацював понад 8 тис. заяв, у мирний час – 6 тис. за місяць

Обстріли, вибухи та російська агресія змусили багатьох українців залишити свої домівки. Понад 50 тисяч переселенців довірилися Чернівцям. Це значна відповідальність, тож ми докладаємо максимум зусиль, аби в нашому місті вони відчували себе як вдома.

Спершу центри допомоги переселенцям були розкидані по місту. Втім це було незручно, тож ми вирішили сконцентрували їх роботу на базі ЦНАПу. Там можна зареєструватися, отримати довідку ВПО, соціальну чи гуманітарну допомогу.

50 тисяч людей для Чернівців – це значний приток жителів, відтак і значне навантаження на працівників ЦНАПу. Саме тому ми збільшили кількість працівників у три рази: з 15 працівників до 40. Також маємо нововведення: аби пришвидшити рух черги, залучили консультантів. Вони відповідають на запитання переселенців та допомагають їм заповнити документи.

Дещо про роботу Центру надання адміністративних послуг у цифрах.

За тиждень ЦНАП прийняв понад 8 тис. заяв, у мирний же час там обробляли не більше ніж 6 тис. заяв за цілий місяць. Якщо розглядати цифру в розрізі дня, то за день працівники ЦНАПу приймаються до 1,2 тис. заяв, до війни це число ледь перевищувало позначку у 200, повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Центру надання адміністративних послуг розташований на вулиці Героїв Майдану, 7

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *