Ідеальна шкіра та густе волосся за 15 грн

Цей дешевий засіб знайдеться у вас вдома
Господарське мило є в кожного. Та його використовують виключно в побутових цілях. А попри те його варто застосовувати в догляді за шкірою.

Господарське мило лікує шкіру
Завдяки своїй дешевизні і доступності багато сімей використовують господарське мило у прибиранні ванної і часто замінюють ним дорогі миючі засоби для посуду.
Господарське мило містить близько 70% тваринних жирів (чим вищий відсоток, тим легше чистити кухонні поверхні від бруду і кіптяви), рослинні масла і луги. У комплекті з іншими засобами господарське мило безпечне для шкіри і волосся. У профілактичних цілях його наносять на зубні щітки, інструменти для манікюру і мочалки.

Господарське мило для волосся: використовувати, щоби позбутися лупи
Якщо у вас закінчився основний крем або ви відчуваєте, що шампунь, яким ви постійно користуєтеся, вже не настільки ефективний, як раніше, саме на часі звернутися до старого “бабусиному методу”. Використовуйте господарське мило для волосся, щоби позбутися лупи або зробити волосся менш ламким.
Замість шампуню нанесіть це мило на вологе волосся, але, щоб не пересушити шкіру голови, обполосніть волосся водою з лимонним соком або оцтом. Деякі дерматологи все ж рекомендують не зловживати господарським милом і використовувати його в тандемі з шампунем: спочатку радять промити волосся шампунем, а тільки потім уже й милом.

Мило для шкіри взагалі і від прищів – кращий спосіб
Підходить господарське мило і для обличчя. Вмивайтеся ним двічі на день протягом двох тижнів, але перед цим “знежирюйте” шкіру. Не забувайте також зволожувати обличчя звичайним дитячим кремом.
Багато хто не знає, але господарське мило має ще й лікувальні властивості. Дорослі ним часто обробляють укуси комах, дезінфікують подряпини. Мило також проліковує ранки на голові, залишені гребінцем.
Всього 20-30 хвилин проведених у ванній з милом і содою допоможуть зменшити роздратування шкіри після депіляції, позбутися мозолів і натоптишів, а також грибка.
Щоб позбутися прищів, пропустіть мило через дрібну тертку, додайте трохи води, потім все збийте до утворення пінки. Цю пінку наносьте на чисту шкіру обличчя, крім ділянки навколо очей. Тримайте “крем” півгодини, потім змийте теплою проточною водою.

Господарське мило від набряків і пролежнів – найдешевший рецепт
Щоб зняти набряки, забій радять розтирати двічі на день спеціальним мильним розчином (1/5 мила на 200 мл води).
Господарське мило від пролежнів радять використовувати разом з молоком. Пропустіть весь брусок мила через тертку, додайте до нього літр молока 3,2% жирністю і закип’ятіть рідину. Наносьте її на пролежні в охолодженому вигляді, попередньо, протягом 2-3 тижнів (в залежності від стану пролежнів).
Джерело: УНІАН

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *