15 ідей для подарунку коханій дівчині або дружині


Обираючи подарунок дівчині або дружині, потрібно враховувати її інтереси, хобі та прислухатися до її слів. Пам’ятайте й про натяки — часто жінки самі підказують, який подарунок вони бажають отримати. Але сюрпризи завжди в тренді. Якщо ідей нуль, а свято наближається, пропонуємо ознайомитися з нашою підбіркою 15 кращих ідей для подарунка дівчині.

Ідеї бьюті-подарунків дівчині


Бьюті-подарунки залишаються незмінною класикою. Водночас її можна трішки модернізувати й перетворити подарунок на щось справді незабутнє. Простіше за все такий сюрприз піднести, якщо подарувати сертифікат у салон краси у Чернівцях — це дасть змогу дівчині відчувати себе на всі 100. Даруючи сертифікат на певну суму, дівчина сама обере бажану процедуру: це може бути фарбування волосся, вечірня зачіска або макіяж.
Обираючи формат бьюті-подарунка, завжди гарною ідеєю є різноманітні гаджети. Як от, наприклад:

• мультистайлер;
• фен-щітка;
• фотоепілятор;
• електричний масажер для обличчя;
• бьюті-холодильник для косметики.

Якщо дозволяє бюджет, від омріяного стайлера або фена Dyson не відмовиться жодна дівчина. Водночас сертифікат до улюбленого салону дозволить дівчині насолодитися стильною укладкою, макіяжем або просто дасть змогу присвятити час самій собі.

Що креативного подарувати дружині


Якщо дружина віддає перевагу креативу, обираючи подарунок, варто увімкнути фантазію. Яскраві враження гарантуються, якщо подарувати сертифікат на фотосесію.

Це також дозволить створити незабутні спогади — залежно від того, яка буде обрана фотостудія у Чернівцях та який зал, дівчина зможе спробувати себе у різних образах.

Прихильникам креативу також варто звернути увагу на:

• вікенд за містом;
• урок з гри на ударних або фортепіано;
• SPA день у готелі;
• дегустація вина або шоколаду.

Прихильниці креативу будуть у захваті від майстер-класів. Тут відштовхуватися варто від уподобань дружини. Якщо вона давно мріяла навчитись готувати справжню італійську пасту, кулінарний майстер-клас її точно вразить. Урок з гончарства або кераміки сподобається багатьом дівчатам, які віддають перевагу творити красу руками.

Яскраві спогади створять й подарунки у форматі сумісного відпочинку. Це може бути не тільки відпустка у заміському комплексі, але й щось більш екстремальне. Наприклад, картинг або прогулянка на квадроциклах. Закріпити отримані емоції допоможе прогулянкова фотосесія.

Головний задум креативних подарунків полягає в тому, щоб приємно здивувати дівчину або дружину. Саме тому варто відійти від звичайних ідей й спробувати щось оригінальне. Креатив може бути проявлений в різних форматах, але точно викличе незабутні емоції.

Як не помилитись з подарунком


Вибір подарунка — це відповідальна задача, яку завжди хочеться виконати на найвищому рівні. Тільки в цьому випадку, подарунок не тільки приємно вразить дівчину, але й надовго запам’ятається. Щоб не помилитись з подарунком, враховувати варто наступне:

• доречність. Дарувати дівчині абонемент в басейн, якщо вона боїться плавати — погана ідея;
• вподобання. Орієнтуючись на інтереси дівчини, можна чітко зрозуміти, що їй подобається, а які подарунки краще обходити стороною;
• практичність. Хороший подарунок — той, який хочеться використати тут і зараз, а не забувати про нього раз й назавжди.

Враховувати необхідно й привід — подарунки на день народження або в річницю відносин будуть різними. Але якій би ідеї ви не віддали перевагу, про подарунок варто подбати заздалегідь. Тільки тоді він справить потрібне враження.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *