Гороскоп для буковинців

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 28 листопада-5 грудня

ОВЕН

Будьте уважні, за розчаруванням 29-30-го легко пропустити успіх і несподівані можливості 2-го. Не ведіться на плітки і несправжні співчуття 3-4-го. В особистому все стабільне! 30-го стережіться травм, особливо пальців рук.

ТЕЛЕЦЬ

Особисте щастя надихає на активні дії весь тиждень. 30-го можна здійснити вдалу поїздку. Ви відчуваєте, що все вдається? Обережно, 4-5-го вчинки людей з вашого оточення можуть стати вам на заваді.

БЛИЗНЮКИ

Коли нічого не можете вдіяти з конфліктами навколо себе, 30-го виряджайтеся у поїздку. Коханню і сімейному благополуччю це не завадить, натомість озброїть корисними знайомствами. 2-го стережіться застуд.

РАК

Активно розвиваючи бізнес 28-2-го, не забувайте про обережність у фінансових питаннях 29-го. 3-го не підписуйте угод, натомість уважно проаналізуйте досягнуте. Особисті стосунки сприятимуть піднесенню.

ЛЕВ

Чи не занадто розслабляєтесь? У вас на черзі пошуки партнерства і вигідні угоди 30-1-го, численні поїздки й зустрічі 2-3-го. 3-го будьте обережні у словах, а 5-го – у фінансових питаннях. Кохання не актуальне.

ДІВА

Ваша активність 28-3-го і вміння скористатися інформацією не усім сподобається. 4-го ви можете опинитися в центрі конфлікту. Найкраще – долучити невдоволених до активної діяльності, в тому числі й кохану людину.

ТЕРЕЗИ

Тиждень щасливий сімейними стосунками. 29-30-го неодружені можуть знайти свою половинку. За всіма цими справами не пропустіть можливості отримати цінного партнера 5-го. 4-го ймовірне харчове отруєння.

СКОРПІОН

Легка недуга 28-го не повинна стати на заваді вашим справам 29-1-го. Конфліктна ситуація 2-3-го може розчарувати в комусь близькому. 5-го не підписуйте фінансових зобов’язань і не випускайте грошей з рук.

СТРІЛЕЦЬ

Події 28-го та 4-го можуть залишити неприємні наслідки. Натомість 1-го та 5-го можуть відкритися несподівані можливості. Уникайте конфліктів і серйозних рішень, спускайте все «на гальмах». Кохана людина вас підтримає.

КОЗЕРІГ

28-29-го утримайтесь від витрат, надто серйозних. Не шукайте чиєїсь допомоги, на всі зустрічі ходіть самі. Ваша активність 2-3-го винагородиться успіхом 4-го, але 5-го зважайте на здоров’я. Бережіть серце й нерви.

ВОДОЛІЙ

У сімейному житті усе добре. Неодруженим нових знайомств краще поки не заводити. Починайте нові справи 28, 2-3-го, обережно з грошима 3-го. 5-го уникайте важливих вчинків. 1-го велика ймовірність застуди.

РИБИ

Ваша наполеглива праця 1-го нарешті почне приносити плоди. Знайомство 2-го може принести і успіх, і неприємності, залежно від того, наскільки це вас зачепить. 5-го утримуйтесь від будь-яких рішень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *