Дитина від педофіла

Простий арифметичний підрахунок показує: аби в найближчі 5 років українців стало 50 млн., як це обіцяє Віктор Федорович, треба, щоби щодня, без вихідних і свят, у державі народжувалося 5 тис. дітей – і при цьому ніхто не помирав.

Або повернути на батьківщину 3 мільйони заробітчанок і тоді народжувати в день лише по тисячі. Утім, навіть якби жінки «піднапряглися» й свідомо захотіли покращити демографічну ситуацію, їм довелося би сутужно: народжувати нема від кого!

За статистикою, жінок в Україні на 3,5 млн. більше, ніж чоловіків. Віднімаємо старих і дітей – маємо ще відчутнішу різницю. Далі мінусуємо наркоманів, алкоголіків, імпотентів, принципових старих парубків, емігрантів, які лише формально числяться жителями нашої держави…

Що залишається? Майже нічого, яке складається з «голубих» і педофілів. Зараз це – наймодніші сексуальні уподобання. Чи не в кожній області, зокрема, й на Буковині, на слуху по кілька справ педофілів, реальних або передвиборно-кон’юнктурних.

А бути «не голубим» у модній тусовці – все одно, що не мати джипа, бабла і кількох ходок на зону, тобто всього того, що робить тебе «крутим» членом сучасного суспільства.

А чи варто народжувати взагалі? Я навіть не про те, що вагітність, пологи й виховання дитини коштують космічних грошей. Як держава забезпечить цих щоденних 5 тисяч приросту педіатрами, патронажними сестрами, дитсадками, школами…

Мені страшно, що моя дитина житиме у суспільстві лікарів, які не вміють лікувати, вчителів, які не навчають, будівельників, «доробок» яких розвалиться від вітру, «голубих» і безбарвних зірок…

А всім цим суспільством керуватимуть такі самі недолугі чиновники й депутати, серед яких, за версіями кандидатів у президенти, і «розмножуються» педофіли. Хто гарантуватиме, що один з таких не вподобає саме мою дитину?

Лєра ЯСНИЦЬКА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *