Конституційний open-air

Справжні зірки світили чернівецьким клаберам на open-air дискотеці.

Святкування Дня Конституції проходило досить гучно. Просто під відкритим небом зібрався майже чотиритисячний натовп.
Такий захід уже не вперше відбувся на території торгового центру «Боянівка». Цього разу перед чернівецькою публікою виступило 10 диск-жокеїв, серед них були й такі, що досить часто працюють у чернівецьких клубах. Наприклад dj Spartaque, якому ще трошки залишилось до чернівецької прописки: без нього не обходиться жодна масштабна дискотека. Були також і такі, для кого наше місто стало відкриттям: Dj Anna Lee, dj I.R.A, dj Natasha Rostova та інші. Приємно вразили жіночі обличчя над ді-джейським пультом, цього разу party не була суто чоловічою, як раніше.
«Будьте здоровы с Наташей Ростовой»
Саме такими словами розважав клаберів mc Lavash – незмінний ведучий усіх цікавих заходів. Цього разу mc, як то кажуть «був в ударі». Чудова музика, музичний супровід і дотепні жарти mc Lavash створили справді клубний настрій.
Приємним сюрпризом стали подарунки, що їх ді-джеї роздавали кожний по 2-х годинах виступу. Dj Наташа Ростова та dj Андрій Балконскій подарували прихильникам диск зі своїми спільними творіннями. Заради такого подарунку варто було позмагатися із багатотисячним натовпом.
«In trance Lee trust»
Dj Anna Lee вірить у транс-музику – і це було помітно. Кожен рух діджейки видавав її захоплення власним стилем. Вона грала на клавішах, коли такі нотки звучали у треку, «літала», коли музика надавала крила. Кожен її рух повторював багатотисячний натовп вражених клаберів. Dj I.R.A завершила жіночу частину виступу ді-джеїв, тодіж і на зміну mc Lavash прийшла знана у клаберських колах mc Trinitу. Чоловічу частину вечора розпочав dj Spartaque. Новинкою був виступ пі-джейок (підтанцьовки) біля надувного басейну. Напівоголені дівчата розкидали пір’я з розірваних подушок. Для тих, хто не міг дістатися до сцени з ді-джеями, організатори поставили спеціальний телевізор. Після виступу танцівниць чоловікам, мабуть, стало гаряче, тож вони вирішили освіжитися у басейні.
Псували настрій лише пляшки з-під енергетичних напоїв під ногами клаберів.
Ольга ХАРИТОН «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *