Дбаємо за довкілля спільно

Не існує на світі жодної людини, яка могла б жити відокремлено від природи та виокремлено з неї. Бо навколишнє середовище – це те, у чому людина живе від народження і до смерті. Тому обласна програма «Екологія» стосується всіх і кожного зокрема. Чим вона буде опікуватися наступні 5 років, визначає Заява, яку пропонує увазі буковинців Управління екології та природних ресурсів Чернівецької обласної військової адміністрації.  Від громадськості спеціалісти очікують на зауваження та пропозиції.

 

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Комплексної програми з охорони навколишнього природного середовища «Екологія» у Чернівецькій області на 2022-2026 роки»

Замовник: Управління екології та природних ресурсів Чернівецької обласної військової адміністрації.

Метою розроблення Програми є стабілізація і поліпшення стану навколишнього природного середовища області, гарантування екологічно безпечного природного середовища для життя і здоров’я населення, зменшення негативного впливу господарської діяльності на навколишнє природне середовище, раціональне використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в області шляхом зниження рівня забруднення атмосферного повітря, поверхневих та підземних вод, обмеження шкідливого впливу відходів на довкілля, раціонального землекористування, охорони рослинного та тваринного світу, створення нових та розширення територій існуючих об’єктів природно-заповідного фонду, підвищення екологічної культури населення, впровадження управлінських механізмів, що дозволяють здійснювати прийняття рішень з урахуванням громадської ініціативи і позиції.

Зауваження та пропозиції від громадськості до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки необхідно надсилати до управління екології та природних ресурсів Чернівецької обласної військової адміністрації за адресою:

58003, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Маяковського, 35

електронна адреса: ecology@bukoda.gov.ua, телефон/факс (0372) 52 22 23;

Контактна особа: Костишин Ігор Михайлович – (0372) 55 05 65

Строки подання: 15 днів з дня розміщення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *