Торговельно- економічний інститут запрошує на навчання

Сьогодні кожен – від Президента України, військового, волонтера до простої людини – самовіддано бореться з ворогом, кожен на своєму місці. І нехай ми йдемо до Перемоги маленькими, важкими кроками та болючими втратами, проте ці кроки впевнені, сміливі, тверді і непохитні.

Але якою буде Україна після Перемоги? Хто і як відбудовуватиме економіку країни та зруйновані міста? Хто працюватиме на нових заводах, підприємствах та компаніях?

Кожен з нас потрібен Україні зараз і кожен з нас потрібен Україні після її Перемоги!

Здобуваючи спеціальність у державному закладі вищої освіти України, ти матимеш можливість стати висококваліфікованим фахівцем, здатним працювати в умовах нових викликів. Ти станеш тим, хто буде відновлювати та відбудовувати нашу країну,  частинкою уже нової історії – історії могутньої України!

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців для підприємств торгівлі, фінансових установ, банків, органів державної служби, маркетингових служб, готельних та туристичних комплексів, підприємств ресторанного бізнесу, міжнародних організацій за такими освітніми програмами: «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Управління бізнесом», «Готельний і ресторанний менеджмент», «Маркетинг», «Харчові технології», «Ресторанні технології та фуд-дизайн», «Готельно-ресторанна справа», «Бізнес-туризм» на ОПC «молодший бакалавр», ОС «бакалавр» та «магістр».

Інститут забезпечує студентів усім необхідним: від комфортних умов проживання у гуртожитку (в тому числі і з власним бомбосховищем) до можливості організованого відпочинку на інститутській туристичній базі «Кормань», розташованої у мальовничому місці на березі Дністра. Ми також дбаємо і про здоров’я молоді – велика спортивна зала, обладнана сучасними тренажерами та іншим необхідним інвентарем, заохочує студентів до активного проведення вільного часу. Студенти мають можливість навчатись на військовій кафедрі.

ЧТЕІ ДТЕУ радо зустріне Вас у стінах нашого вишу!

За більш детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії:

58002, м. Чернівці, Центральна площа, 7

тел. (0372) 52-83-50; 095-177-50-02

Електронна пошта: prujmalna2020@gmail.com

Сайт ЧТЕІ ДТЕУ: www.chtei-knteu.cv.ua

Instagram: https://instagram.com/chtei_dteu?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *