ЧЕРНІВЕЦЬКИХ «МАЙДАНСЕРІВ» ДО НАСТУПНОГО СЕЗОНУ ЗНОВУ ГОТУЮТЬ ТОНЯ І ДЕНИС ХРИСТЮКИ

18 серпня «МАЙDАН’S» збере танцюристів з усієї України на Майдані Незалежності, а телеглядачів – біля екранів телевізорів. Цього дня на телеканалі «Інтер» стартує третій сезон грандіозного танцювального шоу. Наразі команди 12 міст відпрацьовують кожний, щонайменший рух, щоби гідно представити свій регіон на масштабному проекті.

 

Сімейна пара хореографів Тоні й Дениса Христюків, які в минулому сезоні проекту «МАЙDАН’S» відстоювали честь Чернівців (з їхньою допомогою чернівецькі танцюристи дійшли до півфіналу), у третьому сезоні проекту залишаються вірними чернівецькій команді. Тоня й Денис народилися в Києві, але після другого сезону «МАЙDАН’S» Чернівці стали для пари другим рідним містом. Тому в хореографів навіть не виникало думки взяти під свою опіку іншу команду.

– Ми з Денисом уже звикли до вашого міста. Після другого «Майданс» у нас з’явилося тут багато друзів, ми й далі спілкувалися з нашими танцюристами, тож зраділи новій зустрічі з хлопцями, – розповідає Тоня. – Місто теж зустріло нас дуже тепло. Всі раділи, що ми знову приїхали до них, що не зрадили команді. Тепер щоразу після репетицій ходимо в гості до наших чернівецьких друзів.

У танцювальних постановках Христюки обіцяють не зраджувати собі і дарувати телеглядачам не тільки запальні, а й змістовні танці. А в успіхові можна не сумніватися. По-перше, за рік рівень танцювальної підготовки чернівецьких «майдансерів» помітно зріс. А по-друге, тепер підготовка до виступів відбувається ще ефективніше: Денис і Тоня поділили між собою обов’язки в репетиційній залі й кожний відпрацьовує з танцюристами свою частину постановки.

– Тепер нам з Денисом легше й простіше працювати, бо ми поділили обов’язки: він ставить хореографію, а я – відпрацьовую з хлопцями малюнок танцю, – пояснює Тоня. – Тобто, ми одне одному не заважаємо, а навпаки – допомагаємо. Денис знає свою роботу, а я – свою.

То що ж, сподіватимемося, що команда Чернівців на чолі з Денисом і Тонею Христюками своїми щирими, змістовними постановками зможуть завоювати не тільки серця телеглядачів, а й прихильність суворого журі.

Наталя КУХТА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “ЧЕРНІВЕЦЬКИХ «МАЙДАНСЕРІВ» ДО НАСТУПНОГО СЕЗОНУ ЗНОВУ ГОТУЮТЬ ТОНЯ І ДЕНИС ХРИСТЮКИ”