Гороскоп на тиждень

Овен

Цього тижня можливі приємні пригоди. Вам можуть зробити вигідну ділову пропозицію, від якої не варто відмовлятися. Не призначайте на кінець тижня ділові переговори. А вільний час проведіть з коханою людиною за межами дому.

Телець

Спробуйте об’єктивно оцінити ситуацію, проявіть такт і добросердя. Сприятливий час для активності у справах, натиску, завзяття та досягнення мети. Успішним виявиться звернення до органів влади. Вільний час проведіть наодинці із собою.

Близнюки

Будете цілком здорові, якщо не звертати до уваги загальний пригнічений стан і деяку нервозність. Щоб уникнути неприємностей, можливо, вам треба змінити манеру поведінки і ставлення до деяких знайомих. Великий шанс знайти покровителя і спонсора.

Рак

У вашому житті пануватиме мир і спокій, настрій і самопочуття будуть на висоті. Незважаючи на жодні випробування і перешкоди на вашому шляху до успіху, намагайтеся зберігати спокій, нові знайомства небажані. Приділіть більше уваги коханій людині.

Лев

Можливі проблеми матеріального характеру: якщо ви дозволяли собі розслабитися то дуже ймовірні фінансові труднощі. Але ніхто не буде скаржитися на відсутність натхнення. Не варто розслаблятися – вам потрібні воля й розум.

Діва

Час пройде ефективно, якщо ви спрямуєте свій потенціал на вирішення справ, які вимагають фізичного навантаження. Спілкування з близькими і коханими принесе задоволення. Сприятливий час для ремонту в оселі.

Терези

Зайва зарозумілість та імпульсивність можуть призвести до необачного вчинку. Стосунки з коханою людиною можуть опинитися під загрозою: хтось з вас двох прийме остаточне рішення про розставання. Буде боляче, але опануйте себе.

Скорпіон

Лінощі та неуважність можуть звести нанівець усі ваші досягнення. Спроби зрозуміти ситуацію і розібратися в ній за допомоги аналізу виявляться марними. Ваші стосунки з колегами можуть зайти в глухий кут. Тож тримайте язика за зубами.

Стрілець

Не втрачайте розсудливості. Зросте ймовірність захворіти. Роботи виявиться небагато, але вона, як ніколи, вас дратуватиме і втомлюватиме. Побільше рішучості і зосередженості. Вихідні присвятіть родині та вихованню дітей.

Козеріг

Ваші мрії повинні відповідати реальності. Цього тижня вам не вдасться сховатися від неприємної серйозної розмови. Клопоти про підвищення зарплати можуть виявитися марними. Можливо, вони навіть зіпсують стосунки з колегами.

Водолій

Закінчіть усі заплановані на цей період справи. Вирішіть спірні питання з сусідами. Можливий приїзд несподіваних гостей. На роботі можливі вигідні пропозиції та угоди. На вихідних виїжджайте на природу з друзями. Проведіть вільний час активно.

Риби

На початку тижня можна сміливо брати позики і робити грошові вклади під відсотки. Зірки нагадують, що час відвідати рідних. Вплив планети нейтральний: можна займатися своїм здоров’ям чи господарськими справами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *