Буковинця, який поїде на «Дитяче Євробачення», плутають із дівчинкою

Талановитий 12-літній хлопчик з Новоселицького району Іван ДАНІЛОВ виступатиме 21 вересня на Міжнародному конкурсі «Дитяче Євробачення – 2008».Іванко вже шість років займається співом у чернівецькій вокальній студії «Шарм» і є володарем чисельних гран-прі музичних конкурсів України та зарубіжжя. Нещодавно маленький буковинець переміг у двох етапах відбіркових турів «Дитячого Євробачення». Як розповіла Людмила КІРНАДЗ, музичний керівник Іванка, боротися за вихід у фінал було складно. Із 80 учасників обиралися спершу 30, а потім 12 найкращих виконавців.
Іванко співатиме пісню в стилі рок «З драйвом по житті». Результати конкурсу підбиватимуть на підставі SMS-голосувань. Пряма трансляція конкурсу відбудеться 21 вересня о 19.00 год. на Першому національному каналі.
Сам хлопчик вірить у перемогу, хоча вважає, що для нього головне – вже участь у конкурсі. А ще Іванко розповів, що його часто плутають із дівчинкою:
– Якось мене жіночка назвала дівчинкою. Я пояснив, що я хлопчик, а вона мені не повірила. Тоді мама сказала: «Іванку, знімай штани і доведи, що ти – хлопчик!»
Іванко пообіцяв свою перемогу присвятити рідній Буковині.

Микола КОБИЛЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *