До 64 річниці з дня народження Назарія Яремчука

Сьогодні, 30 листопада 64 роковина з дня народження відомого співака, народного артиста України Назарія Яремчука.

З ім’ям Назарія Яремчука в українській естраді пов’язана ціла епоха. Незважаючи на те, що співак пішов із життя, його творчість залишається популярною серед прихильників українського естрадного мистецтва. Сини Назарія Яремчука – заслужені артисти України співак Дмитро Яремчук та композитор Назарій Яремчук – заснували фестиваль “Родина”, покликаний продовжувати справу легендарного співака і долучати до естрадної музичної культури якомога більше людей.

Сини Назарія Яремчука гідно продовжують пісенну традицію свого батька, який рано пішов із життя. Дмитро та Назарій шанують не тільки пам’ятні дати, але і творчість батька. Вони продовжують сімейну традицію – несуть у світ прекрасну мелодійну українську пісню.

Назарій Яремчук прожив до прикрого мало, але встиг стати легендою вітчизняної естради. З ним облетіли світ наші українські пісні – “Червона рута”, “Водограй”, “Смерекова хата”, “Стожари”, “Гай, зелений гай”, “Родина”, “Я піду в далекі гори”, “Пісня буде поміж нас”, “Писанка”, “Гей ви, козаченьки”, “Я ще не всі тобі сказав”. Поет Андрій Демиденко колись сказав про Назарія Яремчука: “Він так співав, що мав у горлі мозолі. Він так співав, що крилами йому став голос”.

8 4 6 7

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *