Буковинська «Батьківщина» хоче збільшити фонд соцзахисту для малоімущих

Депутати від буковинської «Батьківщини» на черговій сесії обласної ради внесли запит від фракції на збільшення фонду соцзахисту на допомогу малоімущим верствам населення. Про це повідомляє пресслужба обласного осередку партії.

Виступаючи з трибуни облради, голова фракції «Батьківщина» Іван Мунтян нагадав, кому завдячують депутати можливістю проводити сесію у спокійних і відносно мирних умовах.

«Цим ми завдячуємо нашим бійцям-патріотам, які воюють за нашу незалежність і територіальну цілісність держави, – сказав він. – Тому ми маємо їх підтримати – морально, духовно, обов’язково матеріально, і наші рішення мусять бути виваженими, адекватними і цілком відповідними тому, як жертовно діють наші захисники на фронті».

Голова фракції «Батьківщина» в облраді закликав колег до єдності і вирішення справді найважливіших питань життєдіяльності краю.

Серед таких, реально важливих, є питання, які своїми депутатськими запитами запропонувала вирішити фракція «Батьківщина». Подані нею на цій сесії запити стосувалися автомобільних доріг, допомоги землякам, які втрапити у скрутні ситуації.

Одним із тих, що найдієвіше допоможе знедоленим буковинцям, є запит від фракції на збільшення фонду соціального захисту на допомогу малоімущим верствам населення – зокрема, на лікування та інші нагальні потреби.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *