Буковинців навчатимуть грамотно розпоряджатися грошима

Сьогодні світ відзначає Всесвітній День заощаджень. Започаткований ще 1924 року італійським професором-економістом Равізза, він має на меті популяризацію ідеї системного заощадження й збереження коштів задля фінансової стабільності у майбутньому. А від 4 листопада в Україні вперше стартує Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності, який пройде під егідою Національного банку України.

– Освітні заходи для школярів, студентів, молодих сімей, приватних підприємців та пенсіонерів, які проводитимуться під час Всеукраїнського тижня фінансової грамотності за спеціально розробленими НБУ методичними рекомендаціями та сценаріями, сприятимуть формуванню свідомої поведінки громадян, – зазначив начальник управління Національного банку України в Чернівецькій області Богдан КОВЧ.

Усі зацікавлені партнери, які мають досвід, ресурси та бажання для проведення тематичних інтерактивних занять для різних соціальних та вікових груп населення, можуть приєднатися до заходів Всеукраїнського тижня фінансової грамотності, повідомивши про свої наміри Управління Національного банку України в Чернівецькій області (контактні телефони  58-41-70, 58-41-27; електронна скринька: press@cv.bank.gov.ua) та отримати відповідні методичні матеріали.

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *