«Миттєвості»: творча зустріч і персональна виставка художниці Тетяни Хоменко…

Романтична, загадкова, задумлива, чуттєва, мрійлива, іноді трохи сумна, не байдужа, вишукана… Такий різний і утаємничений образ героїні, героїнь Тетяни Хоменко…

14 травня 2024-го в Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Івасюка відбулася творча зустріч із художницею Тетяною Хоменко. В одному із залів бібліотеки відбувся мистецький  вернісаж «Миттєвості».  Модератор зустрічі: Тетяна Місько, завідувач відділу краєзнавства.

Фото з архіву Тетяни Хоменко

Фото з архіву Тетяни Хоменко

«Її картини багатозначні, цікаві, різнопланові. Вона вже давно має власний почерк. Яскравим свідченням цього є численні виставки в Україні й за кордоном. У своєму виступі пані Тетяна говорила про розуміння мистецтва, вічні життєві цінності, вічний діалог з собою. Музичне привітання від Олени Урсуляк, демонстрація телепередачі Людмили Мельник, відеоряд робіт з афоризмами героїні заходу, слово колег-художників Юрія Твердохліба, Костянтина Кравчука, питання присутніх – якнайглибше розкрили живопис талановитої художниці. Тетяна Хоменко розмовляє зі світом своїми картинами, і кожен із вас може долучитися до цієї розмови», – Тетяна Місько  про основні моменти вернісажу на сторінці у фб.

Привітати  художницю Тетяну Хоменко з відкриттям виставки прийшли колеги, друзі, поціновувачі мистецтва, земляки, музейники, працівники бібліотеки.

Цей мудрий Кіт сам попросився на руки до пані Ольги Серебріян
Яке сокровенне бажання замовила пані Лариса Хомич між двома Тетянами – знаєте самі.

Ми вдячні пані Тетяні Хоменко за світ мрій, дійсності, споглядання, краси. І за вірність своїм ідеалам.

Фото з архіву Тетяни Хоменко

Виставка діє від 14 до 31 травня на II поверсі обласної бібліотеки ім. М. Івасюка. Велика вдячність художниці пані Тетяні Хоменко за вернісаж. Дякуємо організаторам  виставки,  глядачам за цікавий діалог і спілкування, що відбулися. Дякуємо ЗСУ за можливість творити, працювати, жити.

©Тетяна Спориніна,
фото автора

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *