Авіарейсів з Чернівців до Києва не буде!

Сьогодні, 30 березня, у секторі інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради повідомили, що МКП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» з 2 квітня призупиняє авіарейси за маршрутами «Чернівці-Київ-Чернівці» та «Чернівці-Ужгород-Чернівці».

Через виникнення певних обставин у приватного перевізника «ЦДА», ця компанія не матиме змоги продовжувати виконання рейсів до Києва та Ужгорода. Послугами перевезення до Ужгорода користувалася вкрай мала кількість людей, а основним типом сполучення зі столицею попри відкриття рейсу залишався залізничний транспорт. Перевезення виявилися нерентабельними: надто мало людей виявляли бажання скористатися відновленим авіарейсом до столиці.

– Втім, Чернівецька міська рада не збирається зупинятися в своїх планах відродження повітряних воріт міста. Пошук компанії-авіаперевізника до Києва продовжується, крім того, тривають перемовини щодо організації на літній відпочинковий сезон рейсів з Чернівців до таких курортних центрів як Туреччина, Болгарія, Єгипет, Ізраїль, – запевняє прес-служба міськради.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *