Астропрогноз на вересень 2010

Фінанси

Фінансового зростання у вересні можна очікувати тільки Водоліям. Збалансують надходження і витрати Тельці, Стрільці, Козероги, Риби. Натомість Овнам, Ракам, Левам і Дівам поводитися з грошима радимо обережно: не ризикувати. Особливі надходження не світять Близнюкам, та ще й несподівані витрати підступають: доведеться залізти у заощадження. Діви та Риби будуть фінансовою опорою усієї родини. Терезам на розваги вистачить. Скорпіони вкладатимуться в нерухомість. Тельцям, Ракам, Левам, Козерогам, Водоліям рекомендується погасити борги та кредити. Ракам, до того ж, повернуть узяте, а Скорпіонам і Козерогам доведеться фінансово підтримати близьких людей.

Робота, кар’єра

Вересень усім пасує для навчання, збирання та оцінки інформації, підсумків і планування.
Від стосунків у колективі залежатиме подальша кар’єра Овнів, Тельців, Близнюків, Стрільців, Козерогів, Риб. А Ракам, Левам, Дівам, Скорпіонам не варто вестися на інтриги та закиди оточення. Грандіозні плани Тельців, Дів, Скорпіонів, Стрільців не повинні завадити завершенню вже розпочатого. Близнюкам краще не починати нових проектів, можна шукати підтримки в давніх знайомих. Ракам і Терезам саме час виправити помилки: усе вийде! Левам і Козерогам доведеться поміняти роботу або вирушити у тривале відрядження. А Водоліям, навпаки, варто повернутися до минулої діяльності, тільки з новими знаннями. Рибам не радимо розпорошуватися на кілька справ.

Кохання, родина

Овнам не варто руйнувати сімейне вогнище службовими романами. Зустріч із давнім коханням можлива для Тельців. Нові романтичні знайомства та пригоди світять Близнюкам, Ракам, Левам, Скорпіонам, Рибам. Додати жару своєму коханню спроможуться Діви, Терези, Стрільці, Водолії.

Родина активно допомагатиме Тельцям, Близнюкам, Терезам, Козерогам, Водоліям. Натомість родичі Раків, Скорпіонів, Стрільців активно вимагатимуть уваги. Ракам радимо не давати використовувати себе, а Скорпіони можуть запровадити вдома розподіл обов’язків. Стрільці повинні частіше дарувати рідним подарунки. Для Стрільців та Козерогів дуже актуальними будуть стосунки з дітьми.

Оселя

Поміняти щось із меблів захочуть Овни, Тельці, Раки, Водолії, але великі покупки краще відкласти. Близнюкам, Ракам варто перевірити чи навіть поміняти системи забезпечення: труби, сантехніку, електрику. Леви, Скорпіони та Риби спробують втілити власний ідеал домашнього вогнища. А Дівам достатньо поміняти штори, серветки чи букети сухих квітів. Родина вимагатиме в Терезів та Стрільців розпочати ремонт, та вони не в змозі будуть це фінансувати. Побутові проблеми вирішуватимуться позитивно в Козерогів.

Здоров’я

Зміцнення імунітету перед початком холодного сезону – завдання для усіх знаків. Помічні тут фітотерапія та різні оздоровчі методики – від йоги до сучасного фітнесу. Вчасно також зайнятися косметичними процедурами і очищенням від шлаків. Застерігаємо від вживання алкоголю. Не відвідуйте цього місяця знахарів.

Овни та Стрільці лікуватимуться від застуд і вірусів, отруєнь та алергічних нападів. У Тельців дошкульні місця – горло, органи дихання і травлення. Загострення давніх хвороб можливі у Близнюків, Раків, Козерогів, Риб: їм треба берегти нирки і товстий кишечник. У Левів та Скорпіонів можливі проблеми з судинами ніг. Збуджуваність Дів ставить під загрозу нервову систему, нирки та статеві органи. Для Терезів вересень найбільш травматичний. Особливо уважними треба бути при ремонтах і на сходах. Водоліям радимо бути обережнішими за кермом. Стрільцям варто частіше відпочивати і не нехтувати візитами до лікаря. Риби можуть зважитися на пластичну операцію.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *