Астропрогноз на серпень 2010

Активним і впевненим – удача. Неуважним і пасивним – травми та розчарування

Фінанси

Найбільш стабільним у серпні буде стан фінансів у Близнюків, Раків, Дів і Козерогів: вони знаходитимуть інвесторів і фінансуватимуть нові проекти. Козероги повинні бути дуже уважними з документами. Раки багато витрачатимуть на подарунки. Левам і Стрільцям здаватиметься, що вони на підйомі, хоча кредити – це не власні гроші. Терези отримають прибутки з різних джерел, та ризикувати грішми не слід. Скорпіони матимуть прибутки, хоча фінансової стабільності поки що не досягнуть. Водолії можуть втратити якусь частину інвестицій, але надолужать в інших проектах. Тельцям можна ризикувати, але треба вчасно зупинятися. Овнів застерігаємо від самовпевненості і зайвих ризиків: вигідні контракти можуть відійти до конкурентів. Рибам варто жити на зарплату і не пускатися до фінансових операцій.

Робота, кар’єра

Найвдалішим серпень буде для кар’єри Тельців, але їм не можна залишати у себе «в тилу» конфліктні ситуації. Близнюки, Леви та Водолії можуть започатковувати нові проекти і навіть власний бізнес. Овнам не варто брати все на себе: вчіться працювати у команді. А от Стрільцям не можна допускати друзів до власного бізнесу: позаздрять. У Раків вдала пора для навчання та освоєння нових професій. Успіх Дів залежатиме від їхнього шарму, а в Терезів усе вирішить новий покровитель. Скорпіонам і Козерогам слід проаналізувати давні задумки для планування на новому рівні. Рибам дуже допоможе активність і професійність.

Кохання та родинне щастя

Найбільш щасливими в особистому будуть Тельці, Близнюки, Козероги: після роботи над помилками можна починати все спочатку. Різкий поворот в особистому очікує на Раків: підуть невірні друзі та кохані, залишається лише справжнє. Левам і Дівам не радимо заміняти особисте життя увагою до рідних: вдячності не відчуєте. Натомість Терези й Риби відчують, як їх цінують рідні та кохані. Опору в сім’ї після розчарування в друзях зможуть знайти й Стрільці. Скорпіон нарешті зважиться освідчитися у давньому коханні. Водолій покаже своєму оточенню, хто господар в домі – і вони це приймуть.
Овнам варто більше дослухатися до свого оточення і не провокувати конфлікти й розриви.

Оселя

Близнюки в серпні можуть починати зведення будинку. Скорпіони можуть переїхати до своєї половинки чи купити нове житло. Левам варто спробувати відселити дорослих дітей, а Риби самі шукатимуть можливості жити окремо від батьків. Ремонтні проекти Дів та Козерогів можуть розчарувати, або найняті ремонтники будуть невдалими. Ракам взагалі рекомендуємо освоїти ремонтні навички. Овнам і Водоліям не слід братися за ремонт самотужки: можна застрягнути на півдорозі. Терезам на дорогий ремонт не вистачатиме коштів, до того ж можна заплутатися в обговоренні стилів з родичами. Для Терезів та Стрільців ремонти неактуальні: їм просто не до того.

Здоров’я

Для більшості знаків серпень – місяць травматичний. Активний відпочинок зміцнить здоров’я Тельців, Близнюків, Терезів. Не варто забувати про відпочинок і Дівам, Скорпіонам, Стрільцям і Козерогам: для них важка праця, інтенсивне спілкування загрожують стресами та виснаженням.

Рак навчиться добре відпочивати на заняттях аеробікою або східним двобоєм, і найбільш актуальне останнє для Раків-жінок. Овнам на попередження травм варто уникати доріг і водіння, активного спорту і фізичних розваг. Левам доцільно уникати літаків і летовищ. Рибам радимо бути особливо обережними… на воді. А от Водоліям відпочивати в серпні невчасно.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *