5 тисяч доларів за позитивне голосування

5 тисяч доларів за  позитивне голосування пропонували депутатам міської ради

Перевірити достовірність такої заяви, зробленої депутатом Володимиром Бешлєєм, попросив міський голова начальника УМВС України в Чернівецькій області Сергія Пілігріма та начальника УСБУ у Чернівецькій області Руслана Сторожука. Якщо такий підкуп мав місце, то притягнути винних до відповідальності, – повідомляє прес-служба міської ради

Що ж сталося?

На пленарному засіданні 68-ї сесії Чернівецької міської ради, яке відбулося 3 вересня,  розглянули проект рішення «Про розгляд звернення ТзОВ «Інвест Альянс» щодо відмови від права власності на земельну ділянку за адресою вул. Калинівська,13-Д (повторний розгляд від 04.06.2015р.)». За наслідками голосування прийняли позитивне рішення.

З огляду на те, що окремі депутати Чернівецької міської ради, зокрема депутат Володимир Бешлєй зробив заяву про те, що за позитивне голосування з даного питання депутатам пропонували п’ять тисяч доларів, і дана інформація була поширена на інформаційному веб-ресурсі «The Chernivtsi times», в ефірі телеканалу «Чернівецький промінь», зокрема в програмі «Чия правда» 03.09.2015 р., а також в соціальних мережах, міський голова Олексій Каспрук просить керівників управлінь УМВС та УСБУ у Чернівецькій області в межах наданих законом повноважень здійснити перевірку вказаних вище фактів та у випадку їх підтвердження вжити заходів щодо притягнення винних осіб до передбаченої законом відповідальності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *