Патоморфологиня стала Успішною Панею

Викладач медуніверситету здобула гран-прі конкурсу

Гран-прі дев’ятого міського конкурсу «Успішна пані Чернівців 2011» здобула Аліна ЗАВОЛОВИЧ, доцент Буковинського державного медичного університету, кафедра патоморфології та судової медицини.

Щаслива переможниця каже, що на підготовку до конкурсу витратила багато часу, щоденні репетиції займали по кілька годин. Якось пані Аліні вдалося перемогти в конкурсі макіяжу, тож тепер їй це теж стало у нагоді.

Загалом у конкурсі взяли участь десять учасниць, які завзято демонстрували свої кулінарні, вокальні, хореографічні та театральні здібності, залучали до номерів дітей та чоловіків.

Конкурсна програма складалась із двох турів – творчого завдання та театрального дійства «Жінка – непрочитана книга».

До речі, сценарій до нього написала колишня учасниця конкурсу Тетяна Татарчук. І не просто написала, а ще й взяла в ньому найактивнішу участь.

Першою віце-міс конкурсу стала Ганна ГЛІБКА, яка очолює Чернівецький відділ громадсько-просвітницької жіночої організації «Союз українок», друга віце-міс – Ірина НАГОРНЯК, директор ресторану «Гном-Централь». А приз глядацьких симпатій здобула директор лазні «Нептун» Діна КАНЮЧЕНКО.

Ігор КОНСТАНТИНЮК, «Версії».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *