Міні-світ краси Буковини-2010

16 маленьких красунь віком від 5-ти до 13 років взяли участь у фестивалі-конкурсі «Міні-світ краси Буковини-2010», який відбувся 8 грудня у муздрамтеатрі.

Учасниці дефілювали у стилізованих національних костюмах, щедро вишитих нитками та бісером, розкішних вечірніх сукнях, демонстрували свої вміння у шоу талантів, танцювали, співали пісні. Овації публіки зірвала Аріана Волощук, яка в супроводі танцюристів, у капелюсі та чоловічому одязі, копіювала рухи Майкла Джексона.

– Переможців таких конкурсів визначають не тільки за зовнішніми даними, важливо також грамотно «подати себе», вміти поводитися на сцені, – розповідає Тетяна Гусан, одна із журі конкурсу, «Міс Буковини 2001», консультант з краси компанії «Мері Кей». – Дуже важливим є творчий конкурс, у якому дитина намагається вразити журі та публіку своїми талантами.

Переможниць обирали в чотирьох вікових категоріях. Гран-прі у віковій категорії 5-6 років здобула Кароліна Довгей, 7-8 років – Аріана Кердей, 9-11 років – Марина Тодераш, 12-14 років – Юлія Лабутіна. Уперше обрали Принцесу фестивалю – нею стала Аріана Волощук. Саме ці п’ятеро дівчат представлятимуть Чернівці на шостому фестивалі-конкурсі «Міні-світ краси України-2011», який відбудеться у червні наступного року в Чернівцях.

Участь у подібних конкурсах – задоволення не із дешевих, адже через відсутність спонсорів батьки учасниць вносили кошти (по 250 доларів) за освітлення, оренду приміщення, поліграфічні послуги. Проте організатори запевняють: незалежно від номінації, в якій здобуто нагороди, такі конкурси додають дітям впевненості у собі, вміння поводитися на сцені, в них зникає страх перед публікою.

Ігор КОНСТАНТИНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *