Злочини та події на Буковині 10 січня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 42 злочини. Зокрема, 4 грабежі, 1 крадіжка, 2 хуліганства, 8 випадків вилучення зброї та боєприпасів, 22 злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків, 1 злочин по лінії економіки. 38 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

В ході проведення операції «Зброя та вибухівка» співробітники карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції затримали на вулиці Оренбурзькій обласного центру 30-річного чернівчанина, у якого виявили та вилучили 19 набоїв калібру 5,6 міліметрів та 6 набоїв калібру 9 міліметрів.

В господарстві 65-річного жителя села Товтри Заставнівського району працівники місцевого райвідділу міліції виявили та вилучили зареєстровану рушницю «ІЖ-54», калібру 12 міліметрів, яка зберігалась поза межами сейфу, незареєстровану одноствольну мисливську рушницю іноземного виробництва, калібру 12 міліметрів, 9 набоїв калібру 5,6 міліметрів, 7 набоїв калібру 5,45 міліметрів, 1 кілограм мисливського пороху, 21 набій невідомого калібру.

Співробітники карного розшуку Кельменецького райвідділу міліції на одній із вулиць райцентру затримали 59-річного місцевого жителя у якого виявили та вилучили 11 набоїв калібру 7,62 міліметри, 3 набої калібру 9 міліметрів, 25 набоїв калібру 5,6 міліметрів. Проводиться перевірка, вилучені набої направленні на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

До Шевченківського райвідділу міліції звернувся 33-річний чернівчанин та повідомив, що на проспекті Незалежності обласного центру між ним та 38-річним місцевим жителем виник конфлікт, під час якого останній декілька разів вистрелив з газового пістолета йому в живіт. Вжитими заходами працівники батальйону патрульної служби міліції та слідчо-оперативної групи райвідділу міліції затримали за скоєне 38-річного чоловіка. З місця події вилучено дві гільзи калібру 9 міліметрів.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 491 порушення Правил дорожнього руху, з яких 25 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Злочини та події на Буковині 10 січня”