Всюдисущий Стрілочник атакує «Укрпошту»

Шановні передплатники газети «Версії»!

Якщо Вам не приносять передплачену газету, звертайтеся до своїх поштових відділень, а також обов’язково повідомляйте редакцію за телефонами: (0372) 57 19 35, та моб.: 099 72 818 96 (Ірина), 050 52 74 598 (Інна), 050 90 600 11 (Людмила).

І знову Стрілочник. Це ж бо він завжди винен в усьому. У корупції, у недалекоглядності виборців, у різкому стрибкові цін, у вибухах на шахтах і в поїздах, у неприбраних вулицях, брудних під’їздах, поганих туалетах, захаращених полях і занедбаних селах.

І ніяк він, клятий, не може припинити свою ну прямо-таки антидержавну діяльність. Не йметься йому, гадові. Бо оце нещодавно знаєте куди пробрався? До стратегічного об’єкту під назвою «ВПЗ №29» Чернівецької дирекції УДПЗ «Укрпошта», який розшифровується як відділення поштового зв’язку і розташований на Проспекті Незалежності, 125.

Так ось, щоби потрапити туди, підступний шпигун-Стрілочник замаскувався під сортувальницю, яка й позбавила одним порухом кулькової ручки 40 передплатників з Чернівецького тролейбусного управління можливості читати газету «Версії».

А про цей «мухляж» редакція дізналася від потерпілого, себто від передплатників з ЧТУ, які не могли зрозуміти, чому, заплативши за газети, вони їх не отримують.

Утім, редакція знає, як у подібних випадках реагують на скарги передплатників поштові відділення. Їхні працівники просто відмахуються: це все, мовляв, редакція! А ми тут при чому?!

Та повернімося до нашого Стрілочника, який обтяпав таким чином грошову справу на кругленьку суму. У якості сортувальниці, яка розкладає газети поштарям на доставку,

Стрілочник на доставочній картці (а це нижня частина квитанції про передплату на газету) закреслив цифру 50 і поставив цифру 10. Таким чином поштове відділення залишило собі на продаж 320 примірників газети (по 40 екземплярів кожного випуску, починаючи від №1 у січні і завершуючи №8 у лютому).

Вийшовши на оборудку, менеджер редакції з розповсюдження газети у найкращих традиціях детективного жанру почав з’ясовувати, хто ж організував її.

Начальниця ВПЗ №29 п.Ніна Шулєр (ой, вибачайте, описка, пані Шалєр) одразу ж відкинула звинувачення, переклавши відповідальність на першого інструктора з передплати ЧД УДПЗ «Укрпошта» п. С. Жуковську.

Світлана ж Борисівна, розібравшись із ситуацією, зателефонувала до редакції і повідомила, що винна в усьому сортувальниця. І що її вже звільнено з роботи.

Справедливість відновлено? Люди знову отримуватимуть газети. Щоправда, їм ніхто не поверне втрачене.

Та сумніви не полишають менеджера з розповсюдження газети. А болить йому голова тому, що він уже переконався: таких стрілочників на «Укрпошті» – не один десяток. І що з ними робити – хто зна…

Принаймні, про цей випадок редакція розповіла у заяві до міліції. Може, там припинять потік новоявлених Стрілочників?..

Флоріка ВІВЧАРИК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *