Астропрогноз на березень

Удача ходить за рішучими та діяльними

Фінанси

Найкраще у березні з фінансами в Козерогів: усе, що вони починатимуть, виходитиме, але варто бути обережними з інвестиціями в чужий бізнес. Фінансове становище Овнів, Тельців, Стрільців не надто високе, але не викликає занепокоєння. Їм не варто поспішати. У Близнюків можливі втрати через невчасну інформацію. Ракам, Дівам і Терезам слід ретельно планувати доходи й видатки. Терези можуть викрити нечесну людину в своєму бізнесі. Левів і Скорпіонів застерігаємо від марнотратства і гри. Водоліям слід пам’ятати, що багатіти слід не за будь-яку ціну. Рибам, як завжди щастить: їхні фінансові проблеми вирішуватимуть спонсори.

Робота, кар’єра

Овнам і Левам не слід поспішати з реалізацією проектів, аби потім не переробляти все.
Тельці, Близнюки та Раки знайдуть однодумців для втілення найсміливіших планів. Успіх Дів залежить від їхньої розсудливості та вміння уникати конфліктів. Перед Терезами постане проблема вибору: змінити роботу чи залишитися на старій? Скорпіони повинні творчо поставитися до звичайних справ. Стрільці можуть, нарешті, розслабитися і скористатися заробленим раніше. Козерогам варто обережно ставитися до вибору партнерів та співробітників. Водолії отримають широкі можливості для діяльності, але не варто забувати про відповідальність. Риби дізнаються щось цікаве про своє оточення, головне, як розпорядитися цим знанням?

Кохання, родина

У спілкуванні з родиною Овнам варто тримати язик за зубами і не залежати від партнера матеріально. Тельці та Стрільці, навпаки, залежатимуть від сім’ї чи партнера і морально, і матеріально. Близнюки й Терези матимуть можливість повернути колишнє кохання, а сімейні пари – навіть пережити новий медовий місяць. Раки заряджатимуться від коханих оптимізмом, Скорпіони – романтичністю, а Риби… грошима.. Левам не слід бути надто довірливими в коханні, але й самим не брехати. Дівам та Козерогам рекомендується вчитися компромісів. Натомість вони схильні до капризів, сварок та зміни партнерів. Романи Водоліїв матимуть непередбачені наслідки.

Оселя

Овни стикнуться з проблемами з оплатою житла, але це минеться. Тельцям, Близнюкам, Стрільцям та Козерогам можна робити ремонти, перебудовувати житло й навіть купувати нове. Терези при ремонті житла знайдуть щось давно загублене або забуте. Ракам не варто щось міняти вдома, а Левам час позбутися непотребу. Дівам та Водоліям радимо радитися з рідними, затіваючи ремонт або купуючи нерухомість. Скорпіони потерпатимуть від побутових проблем, а тим з Риб, хто хоче жити окремо від родини, можна зняти житло.

Здоров’я

Овни на період застою в справах можуть поїхати на відпочинок чи зайнятися оздоровленням. Активний відпочинок з начно покращить здоров’я Тельців, Близнюків, Водоліїв і Риб. Ракам та Скорпіонам не радимо надто перейматися скрутними моментами: можете зіпсувати і нерви, і шлунок. Леви й Терези не повинні зловживати емоціями: під напругою опиняються серце, судини, нерви. Для Дів березень буде травмонебезпечним, вони не повинні сідати за кермо. Стрільцям не варто дослухатися до болячок: насправді все не так погано. Козеріг може захворіти від неспівпадіння планів і реальності.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *