Скандал: укотре про кришувальників вирубки лісу на Буковині

 

   

Роман Лаврів

Дія перша

Голова спілки «Антикорупційна спільнота Буковини» Роман Лаврів заявив, що колишній головний лісівник Буковини Череватий дав убивчі свідчення на голову ОДА Фищука  – про це написав сайт Букінфо і цю ж публікацію передрукував уже сайт  vsemisto.info. Більше того, п. Лаврів запевняв кореспондента Букінфо, що факти «із достовірних джерел, об’єктивність яких не піддається сумніву!» А йдеться ж про те, що, мовляв, Роман Череватий розповів правоохоронним органам про кришувальника його протизаконної діяльності.

Роман Череватий

Нагадаємо, що в.о головного лісівника Буковини Череватого  затримали минулої осені під час спроби підкупу представника поліції. Нині він нібито зізнався, що, за словами Лавріва, «так би мовити, лобіював його протиправну діяльність і кришував не хто-небудь, а особисто голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук». За словами борця з корупцією, були надані «неспростовні докази про розміри відрахувань голові ОДА щомісячної данини за його «послуги».

Дія друга

Редакція зв’язалася із головою ОДА Олександром Фищуком і зажадала його пояснень.

Олександр Фищук

О.Г. Фищук: – Це суцільна брехня і вигадка. Найперше, всім відомо, що від самого  призначення Череватого на посаду в.о. начальника управління лісомисливським господарством області я вимагав його відставки. Тож запрошую тих, хто пише про моє кришування, увімкнути логіку. По-друге, я зайшов на сторінку п. Лавріва у Фейсбуці і з’ясував, що він – товариш і друг головного митника області п. Салагора. Виходячи з цього можу без сумніву стверджувати, що антикорупційна діяльність Лавріва, – блеф. І по-третє, я звернувся із листом до прем’єр-міністра із проханням створити комісію для перевірки викладених на сайтах фактів. Час покласти край цькуванню голови ОДА, адже йдеться не особисто про Олександра Фищука, а про дискредитацію виконавчої влади. 

Дія третя

Чекатимемо на розв’язку заколоченого, а вона, себто розв’язка, – не за горами. 

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *