Кримінальні хроніки тижня

Мертве тіло в Садгорі

З річки Мошків у районі вул.Красіна підняте тіло невідомого. Опитування мешканців прилеглих будинків установити його особу  не допомогло. Труп відправлений на судово-медичну експертизу.

 Поїзд йшов на Ларгу

Прийняте «на груди» зайве спиртне вартувало 19-річному мешканцю Подвір’ївки на Кельменеччині…  ноги. Будучи напідпитку, хлопець приліг «відпочити» просто на залізничному переїзді. Машиніст приміського потягу відпочивальника просто не помітив, тож дивуватися доводиться лише тому, що потерпілий залишився живим. Першу допомогу йому надали в районній лікарні.

 Бодався моторолер…

У тому ж Кельменецькому районі, в селі Новоселиця 26-річний любитель швидкої їзди на  моторолері не впорався зі своїм «коником» і налетів на дерево, що саме трапилося на узбіччі. Від отриманих чисельних травм молодик помер на місці.

 «Шопінг-туризм»

Дуже своєрідно розпочала літній сезон 48-річна чернівчанка. Надумавши обновити гардероб, вона прогулялася магазинами вул. Кобилянської та Головної, тихенько поцупивши де купальник, де сумку, де майку – на загальну суму майже 1,5 тис. грн. Після кількох звернень продавців і власників магазинів правоохоронці взяли злодюжку «на гарячому». Речові докази вилучені, порушено кримінальну справу.

 Попливуть до в’язниці

У Топорівцях 56-річний власник приватного ставка, що мешкає сам у сусідніх Рідківцях, не знайшов на місці алюмінієвого човна вартістю 6 тис. грн.  Працівники новоселицької міліції встановили та затримали 42-річного та 28-річного місцевих мешканців.

 За матеріалами СЗГ УМВС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *