У рятувальників роботи не меншає

Вогонь роботи знайде…

* Загорання у п’ятиповерхівці на вул. Залозецького обласного центру виникло на сходовій клітині між 5-м поверхом і горищем у житловому будинку. Буднок швидко заполонив їдкий дим, тож мешканців довелося евакуювати.  Наразі фахівці встановлюють причину пожежі та підраховують збитки.

* У квартирі на Соборній площі ледь не згорів живцем 85-річний чоловік. З опіками 3-4 ступеню дідуся госпіталізували. Причина встановлюється.

* Але найбільш резонансною можна вважати пожежу у Берегометі, де вщент згоріла старовинна дерев’яна церква. Оскільки пожежу помітили не одразу, на момент прибуття пожежних підрозділів про врятування самої будівлі вже не йшлося, треба було відстоювати від вогню дзвіницю та житлові будинки поруч із церквою. До дій  окрім берегометських та винницьких рятувальників залучалися місцеві пожежні команди з Іспаса й Лукавців. Причина та збитки встановлюються фахівцями ГУ МНС в області.

 Впасти й… не розбитися

У Глибокій чоловік пробував набрати води з майже порожньої криниці, втратив рівновагу й упав на глибину майже 10 м. З мокрого полону бідолаху витягли працівники МНС. Наразі потерпілий у реанімації Глибоцької ЦРЛ лікується від переохолодження.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *