2010 року ваше щастя залежатиме від Вас

Овен

Доля запропонує Овнам багато можливостей, але успіх залежатиме не стільки від подарунків долі, скільки від уміння та бажання досягнути поставленої мети. Кар’єрного зростання легко досягнуть ті Овни, що вміють не тільки керувати, але й передбачати. Можна піднятися високо в політиці. Не треба лиш афішувати задумів, тоді все вийде. Не рвіться на перші позиції, скористайтеся роллю «сірого кардинала». Важливі для Овнів питання шлюбу, виховання дітей і усього, де важливе партнерство. Доведеться переглянути стосунки із старшими в сім’ї.

Телець

2010-й обіцяє бути для Тельців вдалим та різноманітним. Вітер змін може торкнутися будь-якої сфери. Тельці багатьом можуть здатися мазунчиками долі. Буде й ложка дьогтю в бочці меду: не всіма шансами вони зможуть скористатися, надто в особистому житті. Тельці багато згадуватимуть, аж до ностальгії, але краще рухатися вперед. Можна спробувати стерти дещо з книги долі й написати це інакше. А що саме захочеться змінити – залежатиме від власного вибору. Багато хто з Тельців зважиться на глобальні зміни, скажімо, переїзд або зміну професії.

Близнюки

Безперечні удачі очікують Близнюків у кар’єрі чи освіті. Але доведеться попрацювати, варіант «Омелько з печі» не пройде. Не намагайтеся хапатися за багато справ, головне – якість і професійність виконання. Гарний шанс випадає тим Близнюкам, чия діяльність пов’язана з міжнародними зв’язками. До Близнюків буде прихильне начальство, але не підкреслюйте свої кар’єрні амбіції, зосередьтеся на професійному зростанні. Не варто нікого підсиджувати: за все доводиться платити. В особистому житті час надати перевагу стабільним стосункам.

Рак

Це буде рік збирання врожаю. Раки добре попрацювали і тепер мрії почнуть здійснюватися. Можна очікувати відкриття й вирішення багатьох проблем, як життєвих, так і філософських. Рік буде вдалим у плані кар’єри, поїздок, професійного зростання. Що ж до особистого, то Ракам здаватиметься, що «могло би бути й краще». Може, варто сприймати кохану людину просто такою, як вона є, – це потягне за собою багато приємних здивувань. Авторитет Рака в очах оточення зростатиме, до вас звертатимуться як до радників з особистих питань.

Лев

Обставини вимагатимуть активно діяти, не втрачаючи високого темпу життя нинішнього року. Бажання царювати нікуди не дінеш, але найкраще Леви проявлятимуть себе в екстремальних ситуаціях. Робота вимагатиме значних зусиль, вле й винагорода буде виразною. Щоби просунутися кар’єрними сходами, Левам знадобляться усі їхні знання та вміння, необхідний імпульс вони отримають від Марса. Коли серце Лева не зайняте, 2010 року доля надає шанс романтичного знайомства. Варто лиш уважно придивлятися до всіх навколишніх персонажів, з якими стикає доля.

Діва

Дівам слід вдосконалювати навички керівництва та невимушеного спілкування, проявляти силу та цілеспрямованість, а надто – відповідальність у фінансовій сфері. Необхідно прораховувати усі можливі варіанти та обирати з них найбільш оптимальний, вчитися поєднувати крайнощі. Діви можуть потрапити на курси підвищення кваліфікації. Відмінні результати отримають Діви-науковці, особливо ті, що працюють в галузі інформатики. Уникайте інтриг. В особистому можливості не менші: можна укласти вигідний шлюб і врятувати стосунки, що зайшли у глухий кут.

Терези

2010-го на Терези очікує набуття визначеності та професіоналізму. Накопичений досвід буде переоцінений, варто звернути увагу на вироблення в собі таких якостей як відповідальність, системність і сталість. На роботі Терези матимуть можливість підняти свій престиж пошуком неординарних рішень та новаторством. Дуже важлива для Терезів сфера – родина. Слід правильно вибудовувати стосунки з старшими, вивчати історію роду. Це – одна зі складових життєвого успіху. Чудові перспективи – у шлюбів з кохання. Плідний період очікує на Терезів творчих професій.

Скорпіон

Наступного року великого значення набувають зв’язки Скорпіонів. Слід брати на себе відповідальність за майбутнє, розвивати здібності, швидко приймати рішення. Головне – поступове вирішення практичних завдань, підвищення професійного рівня. Доведеться брати активну участь у справах родичів, зокрема, братів і сестер. Ймовірна зміна місця проживання і вирішення житлових проблем через шлюб. Творчим Скорпіонам прийдешнього року «світить» визнання. Вони використають власну привабливість на зміцнення романтичних стосунків і знайдуть неординарні підходи у вихованні дітей.

Стрілець

Рік Тигра принесе Стрільцям зміни, здебільшого приємні. Представникам цього знаку варто більше покладатися на себе, дослухатися до своєї душі. Ніхто не зможе правильно оцінити їхню ситуацію, коли вони самі не робитимуть певних кроків. Хоча найближче оточення не залишить їх у скрутну хвилину і в радісний час теж буде поруч. Завдання Стрільця – бути відкритим для щастя й не розмінюватися на дрібниці. При належній старанності Стрільця очікує професійне зростання й кар’єрні зрушення. Усе питання полягає у часі та у вірі Стрільця у можливість доленосних подій.

Козеріг

Козероги завжди прагнуть довершеності, але наступного року шлях до зірок пролягатиме через терни. Ризикувати та терпляче вичікувати – і нагорода знайде Козерога-переможця. Наступного року життя декого з Козерогів може кардинально змінитися, коли вони готові на важливий вибір. Інколи Козерогам здаватиметься, що усі об’єдналися проти них. А насправді виходить, що ці «усі» чекають, доки Козероги візьмуть на себе певні зобов’язання. І варто зазначити, що розбирати «завали» доведеться саме їм. Натомість Козероги отримають бонус: розуміння того, що головне для них – опинитися у певному місці в певний час.

Водолій

Наступний рік для Водоліїв буде часом збирання врожаю, коли треба переходити від планування до конкретних справ. Емоційний настрій Водоліїв буде позитивним, їхнього отптимізму вистачатиме й на їхнє оточення. Це буде рік пізнання: перед Водоліями відкриватимуться таємниці, вони знайдуть відповіді на багато запитань. Стосунки з близькими будуть стабільними, оточення не тільки розумітиме Водоліїв, але й допомагатиме у втіленні їхніх ідей. Хоча серед близьких людей може виявитися негідник. Наступного року Водоліям удаватимуться проекти, які раніше здавалися невиконуваними. В кар’єрі буде правильним робити ставку на особисті зв’язки. З фінансами краще не ризикувати.

Риби

Цього року Риби матимуть чудові шанси реалізувати великі плани. Але що незалежніше вони будуть, тим вдаліше складатимуться обставини – як у кар’єрі, так і в особистому. Риби можуть стати капітанами власного життя і самостійно обирати його курс. Не варто витрачати цей дорогоцінний період на роздуми, більше покладайтеся на інтуїцію. Рибам стануть у пригоді старі зв’язки, їхню працелюбність поцінує начальство. А податкова не прискіплюватиметься до ваших оборудок, коли це не буде порушенням закону. Ще Рибам запам’ятаються таємничі співпадіння: вони бачитимуть віщі сни, стикатимуться з містичними збігами і відчуватимуть увагу протилежної статі.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *