Кримінальні хроніки тижня

Дитина на велосипеді
11-річний хлопчик з Красноїльська став жертвою наїзду 35-річного власника «Хонди», що не впорався з кермуванням. Дитина померла на місці. Сам водій госпіталізований з травмами, щодо нього ведеться слідство.

Політ «з гнізда»

В одній з квартир на п’ятому поверсі будинку №7 на вул. Ентузіастів обласного центру гуляла галаслива компанія. Один з гостей почав з’ясовувати стосунки з господинею, що тим часом присіла на підвіконня. Невдоволений чоловік вдарив жінку, та не втрималася й вилетіла з вікна. Впавши на асфальт, вмерла на місці.

Сусіди стверджують, що не можуть сказати про загиблу нічого поганого і таких компаній зазвичай у неї не бувало. У 38-річної жінки залишилася неповнолітня донька. Убивці «світить» до 15 років позбавлення волі.

Як вервечка не в’ється…

У Шевченківському районі обласного центру обчистили квартиру 39-річного чернівчанина. З шафи зникли 1500 євро. Правоохоронці встановили та затримали за скоєне 40-річну чернівчанку.

А 17-річний чернівчанин залишив мобільник на час занять у роздягальні спортзалу. Поласувала чужим ровесниця потерпілого. Викрадений телефон знайшли в неї.

Дві на одного

У Кельменці до 31-річної місцевої мешканки завітала молодша подруга з Вартиківців. Вийшовши розважитися, вони на вулиці райцентру побили 61-річного пенсіонера і відняли в того мобільний телефон, ще й 40 гривень. Стаття ККУ про грабіж забезпечена обом «амазонкам».

Технічні новини

У Рухотині на Хотинщині з гаража 73-річного місцевого жителя викрали запчастини до мотоциклв на суму 2 тис. грн. Великими любителями техніки виявилися 19- та 20-річний односельчани потерпілого. Речові докази вилучені.

47-річний чернівчанин залишив свою автівку на стоянці на вул. Жасмінній. Коли повернувся, не знайшов на місці акумуляторні батареї на суму 3300 грн. Вони конче знадобилися 18-річному чернівчанину. Його затримали з речовими доказами.

У Кам’яній на Сторожинеччині 64-річний директор місцевого підприємства виявив зникнення двох вентиляторів, корпусу насосу, труб з нержавійки. За скоєне затримано 49-річного місцевого мешканця.

За матеріалами СЗГ УМВС в Чернівецькій області

 

Історію – на продаж

Пасажири потягу «Москва-Софія» проходили митний контроль при виїзді з території Чернівецької області до Румунії. В одного з них, громадянина України, який постійно мешкає в Болгарії, у валізі знайшли незадекларовані поштівки та фотографії часів Другої світової війни, зокрема, фото Брежнєва, Гітлера, радянських полонених, військовослужбовців радянської армії. Вилучені також ювілейні монети, медалі, ордени та значки.

Власник запевняв митників, що світлини не оригінали, а копії. Вилучене передано на експертизу експертам-мистецтвознавцям. Як повідомляє прес-служба Чернівецької митниці, запроваджено справу про порушення митних правил.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *