Кримінал та події в Чернівецькій області 17 січня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 23 злочини. Зокрема, 1 незаконне заволодіння автотранспортним засобом, 2 грабежі, 11 крадіжок, 2 випадки вилучення зброї та боєприпасів, 7 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. 16 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Новоселицького райвідділу міліції звернулась 30-річна жителька села Магала із заявою про те, що невідома дівчина, погрожуючи фізичною розправою, відкрито заволоділа у її 9-річного сина мобільним телефоном «Нокіа», вартістю 750 гривень та грошима в сумі 100 гривень. Вжитими заходами співробітники карного розшуку райвідділу міліції встановили та затримали за скоєне 18-річну односельчанку потерпілої. Речовий доказ вилучено. Затримана підозрюється в скоєні кількох аналогічних злочинів. По даному факту порушена кримінальна справа за статтею 186 частиною 2 Кримінального кодексу України – грабіж.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 51-річного жителя села Кам’яна працівники карного розшуку Сторожинецького райвідділу міліції виявили та вилучили пістолет «Шмайсер-790», калібру 9 міліметрів. Проводиться перевірка, пістолет направлений на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів співробітники карного розшуку Кіцманського райвідділу міліції виявили та вилучили в господарстві 51-річної жительки села Валяво 10 грамів канабісу, чотири пляшки ацетону та два пристрої для вживання наркотиків, які належать її 29-річному сину. Проводиться перевірка.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 488 порушень Правил дорожнього руху, з яких 25 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *