Навіщо потрібний мережевий комутатор?

Для встановлення нових систем в мережі потрібні доступні порти RJ45, а кількість портів, які пропонує ваша коробка або модем-маршрутизатор, не обмежена. Незалежно від того, чи ви хочете підключити кілька систем до своєї мережі в іншій кімнаті за допомогою одного кабелю, або ви додаєте новий комп’ютер до вже перевантаженого гаджета, вам знадобиться мережевий комутатор (світч). Робота комутатора проста, але може надавати набагато більше послуг, ніж ви думаєте. Він структурує всю комп’ютерну мережу та дозволяє передавати великий обсяг інформації у повній безпеці. Основною характеристикою комутатора є кількість портів RJ45 чи SFP, які він пропонує. Як тільки ці дані будуть визначені вашими потребами (1 порт на пристрій для підключення та ще 1 для підключення до мережі), решта є лише додатковими функціями.

Чи збираєтеся ви передавати файли, чи ви не хочете обмежувати своє оптоволоконне інтернет-з’єднання? Інтернет-магазин Comtrade пропонує цілий набір гігабітних комутаторів, які можуть забезпечити достатню пропускну здатність для всіх цих ресурсомістких операцій.

Додаткові функції та різні послуги багатоадресної розсилки, будуть вам корисні? Скористайтеся нашими фільтрами на сайті та знайдіть керований комутатор з відмінними характеристиками та адмініструванням.

Якщо ви шукаєте простий гігабітний комутатор на 1000 Мбіт/с, який залишить незайманим ваш невеликий бюджет, або потужний комутатор для професійної бізнес-мережі, у нашому каталозі обов’язково знайдеться модель, яка задовольнить усі ваші потреби.

Де в Україні купити комутатор онлайн?

Комутатор або мережевий комутатор (світч) — це обладнання, яке з’єднує кілька сегментів комп’ютерної мережі та дозволяє створювати віртуальні канали. Інтернет-магазин Comtrade пропонує широкий асортимент комутаторів таких брендів як Cisco, 2Б, Ruijie, Allied Telesis, Alcatel Lucent, ATIS, Aruba, D-Link та ряд інших виробників.

Який перемикач купити? Керований чи некерований комутатор?

Керований комутатор – це модель комутатора Ethernet, яка дозволяє через інтерфейс, пов’язаний з IP-адресою, управляти зв’язком через фізичні мережеві порти. Щоб з’єднати кілька комп’ютерів разом, некерованого комутатора буде більш ніж достатньо.

Вам потрібна допомога у пошуку відповідної моделі або у вас є питання щодо конкретного продукту? Наші спеціалісти проконсультують вас при покупці. Також на нашому сайті ви зможете вибрати та купити інше мережеве обладнання: активне мережеве обладнання, пасивне мережеве обладнання, оптичне обладнання, все для відеоспостереження, серверне обладнання та ряд інших товарів. З усім асортиментом можна ознайомитись на нашому офіційному сайті.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *