Життя перемагає: з початку війни на Буковині зареєстрували народження 869 малят

І під час війни народжується нове життя. За інформацією відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Чернівецькій області, на Буковині з часу запровадження воєнного стану, тобто з 24 лютого  по 31 березня зареєстрували народження 869 дітей. Це як маленькі буковинці, так і малята, батьки яких були змушені покинути власні домівки через воєнні дії.

Для державної реєстрації народження необхідні такі документи:  паспорти батьків, свідоцтво про шлюб, у разі наявності, та медичне свідоцтво про народження форма 103/0  з 24.02.2022 р.

Нагадаємо, відділи державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) в Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській і Чернівецькій областях  нині працюють у звичному режимі за принципом екстериторіальності. Спеціалісти забезпечують всю державну реєстрацію актів цивільного стану та видачу відповідних документів: доступна реєстрація народження, шлюбу, смерті, розірвання шлюбу та повторна видача втрачених чи пошкоджених свідоцтв.  

Контактні дані за посиланням https://pzmrujust.gov.ua/struktura/pidvidomchi-orhany-ta-ustanovy/59-viddily-derzhavnoi-reiestratsii-aktiv-tsyvilnoho-stanu

Життя перемагає!

Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ)

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *