«Я на зв’язку 24/7, бо мені важлива довіра людей», – поліцейський офіцер Топорівської громади Артур Рябко

 

Правоохоронець обслуговує села Топорівці, Колінківці, Грозинці та Бочківці. Загалом на території його громади проживають приблизно 14 тисяч людей. Координуючи свої зусилля з ювенальними поліцейськими, місцевою владою, профільними службами та волонтерами лейтенант поліції Артур Рябко намагається приділити увагу кожному жителю громади, який у цей воєнний час потребує підтримки й допомоги.

«Моя поліцейська станція розташована в селі Колінківці. Я постійно в громаді, постійно на зв’язку з місцевим населенням, службою у справах дітей, соціальними службами, старостами сіл і головою громади, – ділиться поліцейський. – Ми робимо все для того, щоб у людей була довіра до поліції, органів місцевого самоврядування та різних служб, які обслуговують нашу громаду».

В центрі уваги – сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, люди з інвалідністю і родини захисників.

Староста села Бочківці Аліна Гончар розповідає: «У нашому селі чоловіки з 47 сімей поїхали на передову. Переважно це молоді сім’ї і майже в кожній є маленька дитина. Тому наш найперший обов’язок – піклуватися про такі родини».

Відвідуючи людей на своїй території обслуговування, поліцейський офіцер громади цікавиться їхніми потребами, переживаннями та намагається знайти можливості, щоб допомогти кожному.

А ще лейтенант поліції Артур Рябко завжди порадить місцевим жителям, як діяти у випадку відсутності електроенергії та зв’язку і розповідає, де розташований найближчий пункт незламності.

Спілкуючись із найменшими жителями громади, правоохоронець нагадує правила безпечної поведінки вдома й на вулиці, в тому числі і в умовах блекауту. Діти щиро радіють спілкуванню з поліцейським офіцером громади, розповідають йому про свої переживання, діляться мріями та охоче фотографуються.

Співробітники поліції стоять на захисті прав та інтересів громадян, їхнього спокою та безпеки.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *