Звільнення буковинки Єлизавети Пушко-Цибуляк з посади першого заступника голови Луганської ВЦА – незаконне

Таке рішення сьогодні прийняв адміністративний суд щодо її звільнення, яке відбулося практично без пояснень у травні 2016 року – одразу після того, як на Грушевського в Кабмін запросили її тодішнього безпосереднього керівника, голову Луганської військово-цивільної адміністрації Георгія Туку. У рішенні суду, зокрема, зазначається, що «розпорядження пр звільнення неправомірне і таке, що підлягає скасуванню у частині підстав для звільнення».

Напередодні уродженка села Петричанка  заявляла: «Я ні з ким не воюю! Річ не в тім, мене більше хвилює недосконалість нашого законодавства. Наприклад, є трудовий кодекс, а є закон «Про державну службу». Частенько положення одного заперечують інший. І це не дивно, адже більшість наших народних депутатів, котрі мали б створювати закони – поняття не мають, як це робити. Вони – бізнесмени, співаки, спортсмени… Це величезна проблема!»

Посаду першого заступника голови Луганської ВЦА Єлизавета Пушко-Цибуляк обіймала від жовтня 2015 до травня 2016-го.  Раніше вона очолювала Головне фінансове управління Чернівецької області, була заступником голови ОДА, головою Кіцманської райдержадміністрації. На Сході пані Єлизавету назвали Луганською Тетчер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Звільнення буковинки Єлизавети Пушко-Цибуляк з посади першого заступника голови Луганської ВЦА – незаконне”