Звернення ТОВ «Чернівцігаз Збут» до клієнтів – юридичних осіб

 

ТОВ «Чернівцігаз Збут» наголошує на критичній важливості оплати за спожитий газ, адже це головний фактор закупівлі енергоресурсу надалі. Зараз компанія не здійснює відключень через борги або небаланси.

Як зазначає Катерина Параска,  директорка ТОВ «Чернівцігаз Збут», підтримка економіки та оплата за енергоресурси є неоціненним внеском кожного у підтримку та розвиток економіки під час війни.

– Клієнти, чия заборгованість непогашена, ще за попередні періоди, – наголошує очільниця компанії, – звертаємось до вас із проханням закрити її.  Адже Ваші проплати – це податки, якими ми наповнюємо місцевий та державний бюджети, а значить, допомога тим, хто на передовій захищає наш суверенітет. Тим, хто через війну змушений був покинути свої домівки.

Ще раз звертаємо увагу на те, що ми не відключаємо наших клієнтів, однак назви підприємств та ФОПів, які свідомо уникають своїх обов’язків, будуть опубліковані та передані до органів місцевого самоврядування. Просимо Вас зв’язатись із персональним менеджером та здійснити оплату, – додала Катерина Параска.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *