Учитель року-2007 чекає на ваше милосердя

Лілія Миколаївна Гуйванюк вчителює у Вашківцях майже 2 десятки років, викладає українську мову та літературу. Найголовніше в її житті – людяність, любов до дітей, до рідної землі.

І в особистому житті складалося все добре. Люблячий чоловік, маленька донечка Інеса, повага колег по роботі, батьків її учнів, просто односельчан.

Та десь чатувала вже підступна хвороба, чекаючи своєї темної хвилини. Після першої операції Лілія повернулася до вчителювання. Її вихованці перемагали на районних та обласних олімпіадах, у міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика. Талановита й творча жінка стає головою районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури. Третім місцем у конкурсі «Учитель року-2007» Лілія Гуйванюк поповнила список найкращих вчителів Чернівецької області.

Потім знову рецидив, операція вже у Київському інституті нейрохірургії. Пройшло майже два роки, а працювати стан здоров’я не дозволяє.

Одна з найкращих клінік Мюнхена погоджується взяти Лілію Миколаївну на оперативне лікування. Та вартість операції понад 24 тис. євро, які їхній сім’ї просто не зібрати.  Ми, колеги по роботі, просимо всіх добрих людей, хто має бажання і можливість, долучитися до благодійної акції на підтримку нашої рідної Лілії Миколаївни, бо їй загрожує нерухомість, а вона ще така молода!

Реквізити для перерахування коштів на картку 6762462039291650

Гуйванюк Лилия Николаевна :

Одержувач : ПриватБанк . Рахунок: 29244825509100. ОКПО: 14360570.  МФО: 305299.

За дорученням учнівського та педагогічного колективів Вашківецької гімназії –

Катерина МИЛІЧ, вчителька англійської мови

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Учитель року-2007 чекає на ваше милосердя”